Surf CampAhangama, Sri Lanka

Upptäck Sri Lanka

Väl på Sri Lanka kommer du snabbt att upptäcka att ön är en färgsprakande samlingspunkt för äventyr, spiritualitet, natur och kontraster. Oavsett om du bara vill slappna av, ta dig an äventyr eller satsa helhjärtat på att lära känna nya människor så har vi någonting för dig. Här är några av våra favoritaktiviteter på ön

Saker att göra i området

Solnedgångar och kokosnötter

Tilläggsaktiviteter

Hitta din upplevelse och upptäck vad som är inkluderat

På vårt surf camp finns det massor att göra! Oavsett om ditt främsta fokus är surf, äventyr, yoga eller att bara få en stund till att varva ned, så kommer vi att se till att du får den bästa upplevelsen med oss på Sri Lanka.

Utforska på egen hand

Fånga dagen någon?

En stor del av resan är bara att umgås, gå runt och vara en del av vad som händer. Här är några av de saker som vi tycker att du bör kolla in.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete