Ungdomsläger surfing - Norge

Redo för en sommar med massa surf? Lär dig surfa eller ta din surfing till en nivå högre och träffa nya sköna vänner i fantastiska Hoddevik i sommar!

En typisk dag i Norge

Vi börjar dagen med en stadig frukost, sedan drar vi och kollar surfen, kanske kan vi paddla ut här i Hoddevik eller så är förhållandena bättre i nästa bukt. Efter 2 timmar i vattnet är kroppen ganska trött och då passar det bra med lunch, den äter vi på stranden eller på campen tillsammans med alla andra. För den som inte har fått nog, finns nu tid för frisurf eller någon annan rolig aktivitet så som beach volleyboll, fiska, hika upp på fjällen eller skate i minirampen. Annars är det kanske bara skönt att slappna av i solen och vänta tills att middagen blir klar. Det behövs en hel del energi för aktiva dagar. På kvällen sätter vi på (surf-)film eller spelar något sällskapspel, kanske någon hellre kryper ner i sin säng med en bra bok. Det här är livet för en surfare! :)

Level 1, 2 & Surfer pack

För att alla som vill ska kunna vara med på sommarlovssurf finns det 3 olika paket att välja mellan. Level 1 är för dig som aldrig tidigare har provat att surfa. Level 2 är för dig som kanske har varit på en surfskola innan och klarar att fånga skumvågor. Denna kursen lär dig att fånga små obrutna vågor och svänga åt höger eller vänster. Detta surfpaket är för dig som surfar mycket, känner sig bekväm i en line up och börjat göra manövers som bottom turns, cut backs och snaps. Din coach ger dig feedback både från vattnet och genom video coaching, vilket ger dig möjlighet att förbättra tekniken i dina manövers, fånga fler vågor och snabbt bli en ännu bättre surfare. Vi delar in alla i små grupper så att var och en ska få så mycket individuell feedback som möjligt. Varje dag planerar vi surfen efter de förhållandena som råder och kör varje grupp dit det passar bäst.

SURFPAKET I norge

LEVEL 1

– 7 övernattningar i dorms (tjejer och killar i olika dorms)

– Frukost, lunch & middag. Frukt och snacks på eftermiddagen

– 6 dagar med surflektioner L1*

– Fri användning av surfutrustning

– Teorilektion – surfing och säkerhet

– Surfa på egen hand (under uppsyn)

– 1 lektion med video-coaching

– Teknikträning på surf-skateboard

– Sociala aktiviteter så att alla lär känna varandra

– Massa andra aktiviteter med staffen så som fotboll, volleyboll, bordtennis, miniramp, longboard, surfskate m.m

LEVEL 2

– 7 övernattningar i dorms (tjejer och killar i olika dorms)

– Frukost, lunch & middag. Frukt och snacks på eftermiddagen

– 6 dagar med surflektioner L2*

– Fri användning av surfutrustning

– Teorilektion – surfing och säkerhet

– Surfa på egen hand (under uppsyn)

– 1 lektion med video-coaching

– Teknikträning på surf-skateboard

– Sociala aktiviteter så att alla lär känna varandra

– Massa andra aktiviteter med staffen så som fotboll, volleyboll, bordtennis, miniramp, longboard, surfskate m.m

SURFER PACK

– 7 övernattningar i dorms (tjejer och killar i olika dorms)

– Frukost, lunch & middag. Frukt och snacks på eftermiddagen

– 5 dagar med surf coaching*

– 2 timmar per dag varav 2 sessions med filmning/analysering och 3 sessions med coaching

– Surfa på egen hand (under uppsyn)

– Teknikträning på surf-skateboard

– Sociala aktiviteter så att alla lär känna varandra

– Massa andra aktiviteter med staffen så som fotboll, volleyboll, bordtennis, miniramp, longboard, surfskate m.m

– Information om utrustning och brädor

 

*Om förhållandena inte tillåter surf, använder vi SUP eller surf-skateboard den dagen

 

BOKA UPP TILL 3 VECKOR PÅ CAMPET!

SurfCampen

  • Lapoint håller till i ett stort hus med gott om plats för bus och annat skoj. Vi har har sängplatser till 20 ungdomar och i huset finns allt som behövs bl.a Wifi, flera badrum, kök, tvätt/torkrum och härliga rum för umgänge. I den stora trädgården kan man spela fotboll, volleyboll, balansera på slackline, åka skateboard eller spela kubb. Huset har två stora terasser där man kan äta sin frukost, grilla eller värma sig i vår badtunna efter surfen. Surfcampen är en perfekt plats för att lära känna nya vänner och vår sociala och trevliga staff ser till att alla trivs och har det bra!

Stadlandet

  • Så långt väster ut man kan komma i Norge ligger Stadlandet. Här möts du av dramatisk natur med höga fjäll, vackra sandstränder och öppet hav. Landskapet är unikt och och Hoddevik är en charmig och traditionell norsk liten by med skön atmosfär och härlig surf vibe. Stadtlandet är en av Norges bästa platser att surfa på och har dessutom en omgivning som bjuder in till annat äventyr. En perfekt plats för grymma upplevelser denna sommaren!

ALLT VAR FANTASTISKT; DEN BÄSTA VECKAN I MITT LIV!

Elvira Nilsson

Information

Kompis-/familjrabatt

Om du värvar en kompis eller syskon som bokar så får du 500 kr i rabatt. Kom bara ihåg att skriva en kommentar om detta när du bokar, med namn på syskonen eller kompis och vilket camp de åker på.

I tillägg till surfinstruktörerna är det alltid en campchef och två camparbetare på plats, tillgängliga både dag och natt. All personal är över 18 år och har körkort.

Transport är inte inkluderat i priset och görs som ett extra val längst ner på sidan när du bokar ungdomslägret. Vi kan boka biljetterna åt dig och det kostar ca 1700 SEK t/r. Det är reguljär buss från Stockholm eller Göteborg med byte i Oslo. Om du föredrar att köra och lämna i Oslo kostar transporten ca 1100 SEK istället. 

 

Stockholm
Avresa lördag 22:35 och åter mandag 06:40
 
Göteborg
Avresa søndag 01:50 och åter mandag 01:30
 
Oslo 
Avresa søndag 09:30 och åter söndag 20:30

Om du vill köpa transporten samtidigt som din bokning skickar vi ut en e-post där vi behöver lite mer information för att beställa biljetterna. Då är det viktigt att ni återkopplar snabbt så vi får köpt biljetterna i god tid före avresan. 

Mer information till dig som förälder ser du i PDF:filen här.

  • Visa respekt för alla andra på campet
  • Sov i det rum du blir tilldelad
  • Följ alltid instruktionerna som personalen ger
  • Ta inte med alkohol eller andra rusningsmedel
  • Håll dig uppdaterad på schemat för dagen
  • Var rädd om, och ta vara på utrustningen
  • Ha så kul det bara går

sök och boka din resa