SURF OCH YOGARESOR UTOMLANDS

- Lapoints Yoga & Surf Retreat är för dig som känner dig inspirerad till ett äventyr både utom och inom dig själv.
- Ge dig själv en möjlighet att ladda om, och bli påmind om vilken fantastisk gåva det är att leva!

Yoga & surf Retreat

Om du vill fördjupa dina kunskaper inom antingen yoga eller surfing så är kombinationen av dem två perfekt.

Yogaentusiaster som övat upp kroppskontroll, fokus och medvetenhet har redan en bra grund för att börja surfa. Att prova på surfing är ett roligt sätt för en yogi att fortsätta utmana sig när det kommer till fokus, balans och tålamod. En surfkurs tillåter dig att utforska både din yttre och inre styrka i ett helt nytt sammanhang, i synk med naturen. Att fullständigt koncentrera sig på att fånga den perfekta vågen är ett väldigt roligt sätt att träna på som också kommer vara användbart för dina asanas. Låt havet bli din inspiration att få mer flow i dina rörelser och få samtidigt en energiboost av solen och saltet.

Om du surfar kommer yoga att förbättra din balans och flexibilitet, vilket behövs för att bli en bra surfare. Att stretcha kommer göra dig mer rörlig och motverka vanliga skador. Viktigast av allt, yoga kommer att ge dig fokus och lära dig att behålla lugnet i vattnet.

Lapoint & yoga

    • Quinta Lizandro i Ericeira, Portugal, är den perfekta platsen för både yoga och surf med sin lugna yoga shala som ligger precis intill stranden. Du kommer att blicka ut över havet medan du äter hälsosam mat lagad med råvaror från den ekologisk farmen som ligger granne med oss. En underbar plats helt enkelt! Med dagliga yogalektioner, workshops, fyra surflektioner och olika gruppövningar är vårt Yoga & Surf-retreat perfekt för dig som vill åka på en rolig, utmanande och utvecklande resa.
Yoga & surfing i Portugal

Följ med på en spirituell resa med 8 yogalektioner och 5 surflektioner med kompetenta instruktörer.

Portugal

Låter bra!

SÖK STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.