SURFCAMP Norge

 

En surfresa är ofta förknippad med långa stränder, palmer och tropisk värme. Det är fortfarande få som vet att det är minst lika exotiskt att surfa i Norge, även om det är lite kallare. Här är surfing verkligen en naturupplevelse med kristallklart vatten och imponerande berg

 

 

STADt OCH HODDEVIK

För oss på Lapoint har Shangri-La många ansikten och Hoddevik är ett av dem. Här blandas ren miljö och vild natur med bra surf och nya vänner. Vad mer kan man önska sig? De flesta som varit hos oss i Norge kommer tillbaka år efter år för att besöka oss igen. En surfresa till Stadt är något unikt som man inte kan uppleva på många platser på jorden.

Det är svårt att sätta fingret på vad som är så speciellt med Stadt och förklara det för någon som inte varit där. Det infinner sig en viss känsla när man är långt från allt.
Istället kan du förvänta dig följande:

En naturupplevelse

Imponerande vild och vacker natur som få andra surfställen kan erbjuda.

Superskönt häng

Oavsett om det är i vardagsrummet, i trädgården, på stranden, på soldäcket eller i badtunnan så är det alltid skön stämning på Lapoint Surfcamp Stadt.

Bra surf

Hoddevik bjuder på mycket bra vågförhållanden för nybörjare och de som surfat en del tidigare, och det är lätt att komma igång snabbt med sin surfing här.

Boende


 • _DSC3131r Stadtcampet

  SÄSONG: mars - november
  PASSAR: Alla nivåer
  Ålder: Från 13 år

 • 69Vmm1zdsFQXBGV9_nx-R7xf9tuZqyIL66yABGK1HnU Utsikten

  SÄSONG: mars - november
  PASSAR: Alla nivåer
  Ålder: Alla åldrar

Paket


Vi erbjuder flera olika paket på Stadt, anpassade för flera olika nivåer. Du som inte surfat tidigare får instruktioner i nybörjarvänliga förhållanden. Har du lite koll sen tidigare får du istället tips och coaching för att utvecklas snabbare. För dig som redan surfar på egen hand är campet det perfekta boendet på Stadt.

 • _DSC0394 Level 1

  Surfa 2, 3, 4 eller 7 dagar, det är upp till dig. Det här är paketet för dig som aldrig surfat förut eller testat lite grann

 • _DSC5500 Level 2

  Redan surfat en del? Ta då tillfället i akt att bli av med dåliga vanor med en gång. Level 2 fokuserar på att surfa grön våg.

 • _DSC7446 Basic

  Surfar du redan? Vi erbjuder Stadlandets skönaste häng, så kom och bo med oss och hyr den utrustning du inte har

 • Skjermbilde 2016-03-10 kl. 14.49.32 Ungdomsläger Norge

  Ungdomsläger för dig som är 13-17 år, vill lära dig surfa och ha sjukt mycket kul

 • Hoddevik_Valley_Hoddevika_NO_6922_MatsKahlstrom_lowres Kurs & Utrustning

  För dig som vill ha en dag på Stadt finns möjlighet att hyra utrustning eller ta dagskurs