SURFCAMP Norge – STADT


Surfresa till NOrGE?

En surfresa är ofta förknippad med långa stränder, palmer och tropisk värme. Det är fortfarande få som vet att det är minst lika exotiskt att surfa i Norge, även om det är lite kallare. Här är surfing verkligen en naturupplevelse med kristallklart vatten och imponerande berg. Alla som besöker Stadt inser att det inte är nödvändig att använda dagar på att åka långt utomlands, det räcker att åka till Norge.

Stadt & HODDEVIK

För oss på Lapoint har Shangri-La många ansikten och Hoddevik är ett av dem. Här blandas ren miljö och vild natur med bra surf och nya vänner. Vad mer kan man önska sig? De flesta som varit hos oss i Norge kommer tillbaka år efter år för att besöka oss igen. En surfresa till Stadt är något unikt som man inte kan uppleva på många platser på jorden.

 

 

Vad kan jag förvänta mig?


NÅgot SPECIELLT

Det är svårt att sätta fingret på vad som är så speciellt med Stadt och förklara det för någon som inte varit där. Det infinner sig en viss känsla när man är långt från allt. Inga affärer och ingen restauranger finns här.
Istället kan du förvänta dig följande:

 

EN NATURUPPLEVELSE:

Imponerande vild och vacker natur som få andra surfställen kan erbjuda.

Superskönt häng:

Oavsett om det är i vardagsrummet, i trädgården, på stranden, på soldäcket eller i badtunnan så är det alltid skön stämning på Lapoint Surfcamp Stadt.

 

Bra surf:

Hoddevik bjuder på mycket bra vågförhållanden för nybörjare och de som surfat en del tidigare, och det är lätt att komma igång snabbt med sin surfing här.

Boende


 • _DSC0029 (2)small Stadtcampet

  SÄSONG: mars - november
  PASSAR: Alla nivåer
  Ålder: från 18 år

Paket


Vi erbjuder flera olika paket på Stadt, anpassade för flera olika nivåer. Du som inte surfat tidigare får instruktioner i nybörjarvänliga förhållanden. Har du lite koll sen tidigare får du istället tips och coaching för att utvecklas snabbare. För dig som redan surfar på egen hand är campet det perfekta boendet på Stadt.

 • Headlevl1 Level 1

  Surfa 2, 3, 4 eller 7 dagar, det är upp till dig. Det här är paketet för dig som aldrig surfat förut eller testat lite grann

 • Headlevl2 Level 2

  Redan surfat en del? Ta då tillfället i akt att bli av med dåliga vanor med en gång. Level 2 fokuserar på att surfa grön våg.

 • Basic head_Stadt Basic

  Surfar du redan? Vi erbjuder Stadlandets skönaste häng, så kom och bo med oss och hyr den utrustning du inte har

 • Head Stadt Roadtrip Stadt

  En surfresa i weekendformat. Avresa från Göteborg och Stockholm flera gånger i månaden. Passar alla nivåer av surfare

 • Header_kidscamp Junkyard Surfsommarläger

  Surfsommarläger för dig som är 13-17 år, vill lära dig surfa och ha sjukt mycket kul

 • surfkurs Kurs & Utrustning

  För dig som vill ha en dag på Stadt finns möjlighet att hyra utrustning eller ta dagskurs