Surfcamp Portugal

Häng med till våra surfcamps i Europas surfmecca. En surfresa fylld med goodtimes bland vingårdar, nya vänner och Portugals fantastiska vågor.

Surfresa till Portugal

Är du sugen på sol, surf och en skön atmosfär så kommer du att trivas i Portugal. Här finns allt man kan önska av en surfresa och vi har placerat våra surfcamps på de ställen vi gillar bäst. De mysiga gränderna i Ericeira och de de milslånga sandstränderna runt Alentejo har båda en unik charm som vi fastnat för. Lokalbefolkningen är trevlig och välkomnande och eftersom Portugal har Atlanten som närmsta granne rullar det ständigt in vågor i världsklass för alla nivåer av surfare.

DETTA ERBJUDER SURFCAMPET

Lapoint lovar en härlig atmosfär och att du träffar många nya människor. Det är vad vi lovar – resten är helt upp till dig. Vissa spenderar all tid i vågorna, medan andra tar tillfället i akt att verkligen koppla av eller att testa på andra aktiviteter. Det finns massor att göra förutom surfing så vi lovar att du kommer ha väldigt kul under din surfresa med oss. Varje surfläger erbjuder sin speciella känsla, unika kultur och fantastiska personal.

Våra Surfcamps i Portugal

Vi har två olika surfcamps i Portugal. Det ena i Ericeira ligger ca 40 minuter norr om Lissabon. Detta är ett av Europas mest kända surfställen, en mysig by med bra utbud av restauranger och uteliv . Alentejo ligger söderut och är mer outforskat område med orörda stränder och avslappnad atmosfär. Båda våra camps i Portugal bjuder, som alltid med Lapoint, på nya vänner, skönt häng och bra surf.