Surfcamp Portugal

Häng till våra surfcamps i Europas surfmecka. En surfresa fylld med goodtimes bland vingårdar, nya vänner och Portugals fantastiska vågor.

En surfresa till Portugal

Är du sugen på sol, surf och en skön atmosfär så kommer du att trivas i Portugal. Här finns allt man kan önska av en surfresa och vi har placerat våra surfcamps på de ställen vi gillar bäst. De mysiga gränderna i Ericeira och de de milslånga sandstränderna runt Alentejo har båda en unik charm som vi fastnat för. Lokalbefolkningen är trevlig och välkomnande och eftersom Portugal har Atlanten som närmsta granne rullar det ständigt in vågor i världsklass för alla nivåer av surfare.

Vad kan jag förvänta mig

Oavsett vilket camp du väljer så handlar Lapoints filosofi om att ha kul tillsammans, träffa nya vänner och utmana sig själv på sin egen nivå. Portugal är Europas mecka för surfing och en destination där du i princip alltid kan hitta roliga vågor. Oavsett om du vill fånga din första våg någonsin, eller om du vill utmana de mer berömda spotsen. Detta är ett surfparadis där du garanterat kommer att känna dig som hemma och skapa bestående minnen.

Våra Surfcamps i Portugal

Vi har två olika surfcamps i Portugal. Det ena i Ericeira ligger ca 40 minuter norr om Lissabon. Detta är ett av Europas mest kända surfställen, en mysig by med bra utbud av restauranger och uteliv . Alentejo ligger söderut och är mer outforskat område med orörda stränder och avslappnad atmosfär. Båda våra camps i Portugal bjuder, som alltid med Lapoint, på nya vänner, skönt häng och bra surf.