Villa Tugah - Bali

Villan i Canggu är omgärdat av vackra risfält och ligger bara en kort promenad från både fin surf och bra restauranger, i ett område där du får känna på den lokala kulturen.

BOENDET

Canggu är perfekt för dem som vill åka på surfsemester med grymma vågor, men som också vill ha nära till bra restauranger, caféer, shopping och kul nattliv. Det är gott om plats på campet med flera olika loungeområden, både i sol och skugga, och det är inrett i traditionell balinesisk stil. Alla våra sovsalar och dubbelrum har AC och sköna sängar. Stämningen på surfcampet är välkomnande och avslappnad. Vi hänger tillsammans, äter tillsammans och surfar tillsammans. Man kan prova på yoga på campet och vi arrangerar även andra aktiviteter och utflykter. Att bo med oss på Bali är verkligen en unik upplevelse! Du träffar människor och skapar minnen för livet.

OMRÅDET

Vårt surfcamp i Canggu ligger precis intill centrum, omgivet av risfält och samtidigt är det gångavstånd till surf, restauranger och barer. Kring Canggu ligger fina ständer så som Batu Bolong, Echo beach, Old Man's och Berawa beach. När det kommer till hotspots har du ställen så som Deus Ex Machina, Pretty Poison, Shady Shack, Betelnut och Nude som också ligger inom gångavstånd. Du bor på det perfekta läget helt enkelt!Info

DUBBELRUM

I dubbelrummet kan du njuta av egen balkong och privat badrum. Surfcampet är beläget i den gröna och grönskande delen av Canggu, vilket gör det till en underbar plats att vakna upp på!

TWIN

I campets tvåbäddsrum hittar du två separata sängar. Alla rum har privat badrum och AC, och de är placerade i en separat villa. Så här får du gott om utrymme, lugnt och skönt, så du känner dig ordentligt utvilad och redo för surf i soluppgången. 

 

DELAT RUM

De delade rummen är stora och ljusa med utrymme, i traditionell Balinesisk stil och detaljer. Du delar boende och badrum med 3 andra gäster. Huset är omringat av risfält där du får en god natts sömn, och kan förbereda dig för tidiga morgnar av surfäventyr! Alla rum har AC. 

 

BUNGALOW

Vår bungalow är designad för 2-3 personer, med både dubbelrum och delat rum. Alla rum har privat badrum och AC. 

Detaljer

Service och faciliteter som ingår

  • Städning var dag
  • Internet
  • Två swimmingpoler
  • TV/film lounge med video games
  • Hjälp med att boka massage, scooterhyrning, bilhyrning och aktiviteter
  • Slackline, volleybollbana och indo board

Vad ska jag ta med?

  • Handduk till stranden

 

 

 

VANLIGA FRÅGOR

Är flyg inkluderat i paketpriset?

Nej, du måste ta dig till resmålet på egen hand, men vi kan hämta upp dig på flygplatsen.

 

Finns det en kölista eller tillgängliga bäddar som inte visas på hemsidan?

Du är alltid välkommen till vårt hem, men om det inte visar lediga platser på hemsidan, så är vi helt fullbokade den veckan. 

 

Kan mitt startdatum vara flexibelt?

Mycket av det som är speciellt att bo med oss under veckan är att gästerna skapar kontakt tillsammans. Så därför är det endast de startdatum som visas på hemsidan.

 

Jag vill ha ett eget rum, hur går jag tillväga då?

Det bästa, och enda sättet för att få ett privatrum är att boka ett dubbelrum för 1 person. (Ja, detta betyder att du behöver boka ett helt dubbelrum för dig själv).

 

Hur bokar vi flera olika surfnivåer för varje gäst i samma bokning?

Boka det paket du vill ha tillsammans med de andra surfarna du reser med till samma nivå, och skicka oss ett mail till info@lapointcamps.com med bokningsreferens, och samtliga namn och nivåer. Så löser vi det för er, inga problem! 

 

Jag vill shredda hårt hela veckan. Vad händer om havet inte levererar bra förhållanden under min vistelse?

Var vänlig och läs igenom våra villkor för detaljer om återbetalning och ersättning.

 

Hur kommer surfförhållanden troligen se ut under min vistelse?

Vi hänvisar till Magicseaweeds ”säsongs” data för uppskattning av förhållanden, och våg- och vindhistorik.

 

Kan jag reservera en plats på campet för att tänka på det ett par dagar?

Ja, självklart! Läs igenom vår OPEN PURCHASE POLICY i vår FAQ avdelning för detaljer. 

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.