Villa Tugah - Bali

Villan i Canggu är omgärdat av vackra risfält och ligger bara en kort promenad från både fin surf och bra restauranger, i ett område där du får känna på den lokala kulturen.

BOENDET

Canggu är perfekt för dem som vill åka på surfsemester med grymma vågor, men som också vill ha nära till bra restauranger, caféer, shopping och kul nattliv. Det är gott om plats på campet med flera olika loungeområden, både i sol och skugga, och det är inrett i traditionell balinesisk stil. Alla våra sovsalar och dubbelrum har AC och sköna sängar. Stämningen på surfcampet är välkomnande och avslappnad. Vi hänger tillsammans, äter tillsammans och surfar tillsammans. Man kan prova på yoga på campet och vi arrangerar även andra aktiviteter och utflykter. Att bo med oss på Bali är verkligen en unik upplevelse! Du träffar människor och skapar minnen för livet.

OMRÅDET

Vårt surfcamp i Canggu ligger precis intill centrum, omgivet av risfält och samtidigt är det gångavstånd till surf, restauranger och barer. Kring Canggu ligger fina ständer så som Batu Bolong, Echo beach, Old Man's och Berawa beach. När det kommer till hotspots har du ställen så som Deus Ex Machina, Pretty Poison, Shady Shack, Betelnut och Nude som också ligger inom gångavstånd. Du bor på det perfekta läget helt enkelt!
Info

Rum

Vi har bungalows, sovsalar och dubbelrum, även med enkelsängar (och vissa med balkong). Alla rum har AC.

Detaljer

Service och faciliteter som ingår

  • Städning var dag
  • Internet
  • Två swimmingpoler
  • TV/film lounge med video games
  • Hjälp med att boka massage, scooterhyrning, bilhyrning och aktiviteter
  • Slackline, volleybollbana och indo board

Vad ska jag ta med?

  • Handduk till stranden

 

 

 

Välj startdatum och boka din resa