KursnivåerLapoints surfkurser

lapoint surf courses surfcamp

Vårt sätt att lära ut surfing

Vi har mer än 15 års erfarenhet av att lära ut surfing och vår största motivation (som vi fullkomligt älskar att se!) är fortfarande att se vilken stoke det ger våra gäster. Oavsett om du surfar för första gången eller är en surfare på proffsnivå är den fantastiska känslan att förbättras densamma. Under åren har vi utvecklat ett framgångsrikt ramverk för hur vi lär ut surfing till olika nivåer, baserat på våra tre huvudpelare:

Rätt bakgrund

Desto mer lika deltagarna i gruppen är nivåmässigt, ju snabbare är utvecklingen för alla. Därför har vi valt att använda oss av ett nivåsystem för våra surflektioner. På det sättet är det enklare för våra instruktörer att hitta de bästa platserna för de olika nivåerna och för alla deltagare att känna sig trygga och bli motiverade av varandras utveckling. 

Rätt feedback

Alla lär sig på olika sätt, och det finns ingen generell inlärningsteknik som går att applicera på alla. Genom att hålla lektioner i små grupper och med individuell feedback från våra instruktörer hoppas vi på att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Ju mer avancerad du blir som surfare, desto mindre måste gruppen vara för att instruktören ska kunna se misstagen som görs och prioritera sin feedback.

Rätt vågor

Att välja rätt surfplats för din nivå är nyckeln till att lära sig surfa men det tar tid att lära sig vilken surfplats som fungerar under vilka förhållanden. Våra instruktörer är experter på det här och kollar in flera surfplatser upp och ner längs kusten innan de väljer vilken plats som är optimal för varje nivå.

FAQ

Från nybörjare till legend — De vanligaste frågorna för alla nivåer

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete