KursnivåerLapoint Surfkurser

Vårt sätt att lära ut surfing

Vi har mer än 15 års erfarenhet av att hålla surfkurser och att lära människor att surfa, och vi fullkomligt älskar att se vilken pepp och glädje det ger våra gäster. Oavsett om det är första gången du ska testa att surfa, eller om du är ett fullfjädrat proffs, så är det en fantastisk känsla att få ta sina kunskaper till nästa nivå i havet. Under åren har vi utvecklat ett framgångsrikt ramverk för hur vi lär ut till olika nivåer, baserat på våra tre huvudpelare:

Rätt bakgrund

Desto likare kunskapsnivå bland deltagarna i grupperna, ju snabbare är utvecklingen för alla. Därför har vi valt att använda oss av ett nivåsystem på våra surflektioner. På det sättet är det enklare för våra instruktörer att hitta de bästa platserna för de olika nivåerna och för alla deltagare att känna sig trygga, samt motiverade av varandras utveckling. 

Rätt feedback

Alla lär sig på olika sätt, och det finns ingen generell inlärningsteknik som går att applicera på alla. Genom att hålla lektioner i små grupper och med individuell feedback från våra utmärkta instruktörer hoppas vi på att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas.

Rätt vågor

Konstant skiftande väder och swell innebär att det är väldigt viktigt att utvärdera de olika surfspotsen för lektionerna noggrant. Våra instruktörer är experter på att analysera vågor, tidvatten samt swell och de kollar alltid ett flertal spots innan de väljer vilken plats som är optimal för varje nivå.