Surf i världsklass & sköna vibes

Majestätisk natur, en dramatisk kustlinje och djupblått hav. Portugal är en speciell plats, som med sin mysiga atmosfär snabbt vinner en plats i de flestas hjärtan. Upplev landets charm genom att besöka vårt surfcamp i Ericeira, Portugal, surfens huvudstad i Europa. Bo med havet som granne och kombinera salta dagar i vattnet med livliga äventyr i den närliggande staden Lissabon.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

Varje dag borde vara såhär

För oss är Portugal platsen där allting började. Fyra, unga grabbar åkte på en surfresa som de aldrig ville skulle ta slut. Under tiden som de såg solen gå ned efter en grym surfsession utbrast Sebastian : “Varje dag borde vara såhär!”. Det uttalet väckte en idé och snart hade de alla fyra sagt upp sig från sina 9-5 jobb och gav sig hän åt drömmen att starta en surfskola. De var fast beslutna om att hjälpa andra att upptäcka surf i Portugal och samtidigt sprida sin surfglädje.

Såhär kan en dag se ut på vårt surfcamp i Ericeira: Njut av en stor frukostbuffé, där mängder av olika goda och nyttiga alternativ ger dig en riktigt bra start på dagen. Efter frukosten är det dags för dagens första surflektion och beroende på förhållandena så åker vi till närliggande spots eller surfar vid stranden bredvid surfcampet här i Ericeira. Att du är peppad är det viktigaste för oss, så vi kommer att göra vårt bästa för att du ska ha en så bra surfresa som möjligt. Senare under dagen kan du utforska Ericeira, hänga vid surfcampet eller vara med på en yogaklass.

Vi anordnar också dagsutflykter och olika aktiviteter under veckan, där du bland annat kan upptäcka vad den spännande staden Lissabon har att bjuda på.

På kvällarna brukar vi umgås genom att äta god mat, lyssna på bra musik och skåla med sangria. Vårt surfcamp i Ericeira, Portugal är, med sin utsikt över havet och stranden, den bästa platsen att se solen gå ned tillsammans med dina vänner.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete