Surf camp i Ericeira - Portugal

Bland trånga gator och mysiga torg ligger restauranger och cafeer tätt och gör denna mysiga fiskeby till en perfekt plats för en fulländad surfresa till sydeuropa. Våra surfcamp i Ericeira har en riktigt skön vibe och gångavstånd till vågorna.

Surfsemester i Ericeira

Ericeira är en klassisk Portugisisk kustpärla som ligger enbart 40 minuter utanför Lissabon. Området är känt som ett av de bästa i Europa för surfing, med vågor för alla nivåer. Denna lilla mysiga stad har en skön avslappnad stämning bland trånga kullerstensgator, lokala restauranger och ett pulserande uteliv. Här finns något för alla, antingen du vill besöka den lokala vingården eller känna på storstadspulsen i Lissabon. En surfresa till Ericeira blir garanterat en härlig upplevelse för alla sinnen.

Surf, strand och glädje

Vi vill att du alltid ska känna dig varmt välkommen på vårat camp i Ericeira. Vi som jobbar här har rest jorden runt, men till slut valt detta surfmecka som vårt hem och ser fram emot att visa dig varför. Fokuset på alla våra surfcamps är det sociala och därför bor, äter och surfar du tillsammans med andra likasinnade människor som kanske blir till vänner som varar livet ut. Förutom surfkurser kan du vara med på utflykter, middagar, volleybollturneringar och andra roliga aktiviteter. Vi hoppas att du ska få samma fantastiska känsla för surf som vi har och våra duktiga och erfarna surfinstruktörer gör allt för att du ska få den bästa surfupplevelsen.


Surf i Ericeira, Portugal - välj paket

I Ericeira erbjuder vi allt från nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna till coachingpaket för dig som vill få feedback på de tekniska aspekterna i din surfing. Vi arbetar hela tiden mot att ge dig en trygg, stabil och professionell upplevelse i vattnet och våra surfinstruktörer har flera års erfarenhet med att coacha och hjälpa alla typer av surfare, välj den level som passar dig bäst. Din surfkurs i Portugal kommer att vara både lärorik och rolig oavsett vilken nivå du är på.

Ericeira på film

House Tour of Quinta Lizandro

Yoga & Surf Retreat and Open Schedule Yoga

Surfing & Goodtimes på Lapoint Portugal med Danny Saucedo, Sven Thorgren, Jesper Tjäder & vänner

Team Week edit

How to live the surfergirl dream in our surf camp in Ericeira

Allt var superbra, det var mitt livs bästa vecka!

Elvira

Boende i Ericeira

Quinta Lizandro

Vårt fantastiska nya hem i Ericeira - ett socialt boende där du kan träffa nya vänner och skapa magiska minnen.

Säsong: februari - januari
Passar: Level 1, 2, 3, Surf Coaching, Yoga & Surf
Ålder: Från 18 år

Låter cool