Surf i världsklass & sköna vibes

Majestätisk natur, en dramatisk kustlinje och djupblått hav. Portugal är en speciell plats, som med sin mysiga atmosfär snabbt vinner en plats i de flestas hjärtan. Upplev landets charm genom att besöka vårt surfcamp i Ericeira, Portugal, surfens huvudstad i Europa. Bo med havet som granne och kombinera salta dagar i vattnet med livliga äventyr i den närliggande staden Lissabon.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

Varje dag borde vara såhär

För oss är Portugal platsen där allting började. Fyra unga grabbar åkte på en surfresa som de aldrig ville skulle ta slut. Medan de såg solen gå ned efter resans sista surfsession sa Sebastian: “Varje dag borde vara såhär". Det uttalet väckte en idé och snart hade de alla fyra sagt upp sig från sina 9-5 jobb och gav sig hän åt drömmen att starta ett surfcamp. De var fast beslutna om att hjälpa andra att upptäcka surfing i Portugal och samtidigt sprida sin surfglädje. Nu, nästan 20 år senare, har Lapoint inte bara surfcamps i Portugal, utan du kan besöka våra camps på dina surfsemestrar runt om i världen.

Såhär kan en dag se ut på vårt surfcamp i Ericeira: Njut av en stor frukostbuffé, där mängder av olika goda och nyttiga alternativ ger dig en riktigt bra start på dagen. Efter frukosten är det dags för dagens första surflektion och beroende på förhållandena så åker vi till närliggande spots eller surfar vid stranden bredvid surfcampet här i Ericeira. Att du är peppad är det viktigaste för oss, så vi kommer att göra vårt bästa för att du ska ha en så bra surfresa som möjligt. Senare under dagen kan du utforska Ericeira, hänga vid surfcampet eller vara med på en yogaklass.

Vi anordnar också dagsutflykter och olika aktiviteter under veckan, där du bland annat kan upptäcka vad den spännande staden Lissabon har att bjuda på.

På kvällarna brukar vi umgås genom att äta god mat, lyssna på bra musik och skåla med sangria. Vårt surfcamp i Ericeira, Portugal är, med sin utsikt över havet och stranden, den bästa platsen att se solen gå ned tillsammans med dina vänner.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete