Europeiskt äventyr med exotisk surfvibe

Med ståtliga vulkaner, sand från Sahara och turkost vatten har europeiska Fuerteventura verkligen en egen, skön vibe. Omgivningen är mer lik västra Afrika - men känslan, människorna och sättet att leva på ger oss det bästa av den spanska livsstilen. Ett surfcamp i Fuerteventura kommer definitivt att ge dig minnen för livet!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

Surfdrömmen på Fuerteventura

Ät, sov, surfa - repetera, det är den klassiska beskrivningen av en surfares livsstil. Även om det nästan är drömtillvaron för de flesta surfare så är det lite väl smalt för att beskriva upplevelsen av ett surfcamp på Fuerteventura. Beskrivningen av ett kanariskt surfäventyr skulle snarare vara: känn viben, utforska ön, häng med sköna människor, surfa tills du inte orkar ett paddeltag till och avsluta dagen med en öl - och repetera! Mindre catchy, men roligare!

Vårt surfcamp i Fuerteventura är fantastiskt. Platsen är super, det är nära till allt men fortfarande lokala vibes. Vattnet är varmt jämfört med största delen av Europa, och du kan surfa i endast en tunn våtdräkt. Boendet och maten lämnar inget övrigt att önska och landskapet är häftigt: torrt, kärvt och utan träd men med fantastiskt vatten. Vi är övertygade om att du kommer att älska vårt surfcamp på Fuerteventura!

Om du är ute efter nattliv är Corralejo en 15 minuters taxiresa bort och där hittar du massor av restauranger och barer att välja mellan. I Lajares där vårt surfcamp ligger finns också ett par barer, och ett par kvällar i veckan vaknar staden till liv och lockar ut alla locals för ett par drinkar och skön musik. 

Så, för att summera: Det här är en riktigt cool surfresa!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete