Varmt vatten, äventyr & exotisk surf vibe - i Europa

Med ståtliga vulkaner, sand från Sahara och omgiven av turkost vatten har europeiska Fuerteventura verkligen en egen, skön vibe. Omgivningen är mer lik västra Afrika - men känslan, människorna och sättet att leva ger oss det bästa av den spanska livsstilen. Ett surfcamp i Fuerteventura kommer definitivt att ge dig minnen för livet!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

Surfdrömmen på Fuerteventura

Eat, sleep, surf - repeat är den klassiska beskrivningen av en surfares livsstil. Även om det nästan är drömtillvaron för de flesta surfare så är det lite väl smalt för att beskriva upplevelsen av ett surf camp med Lapoint på Fuerteventura.. Beskrivningen av ett kanariskt surfäventyr skulle snarare vara: känn viben, utforska ön, häng med sköna människor, surfa tills du inte orkar ett paddeltag till och avsluta dagen med ett par öl - och repetera! Mindre catchy, men roligare!

Men, bortanför catchy meningar är vårt surf camp i Fuerteventura fantastiskt. Platsen är super, nära till allt men fortfarande med 100% lokala vibes. Vattnet är varmt jämfört med största delen av Europa, och du kan surfa i endast en tunn våtdräkt. Boendet och maten lämnar inget övrigt att önska och landskapet är häftigt. Torrt, kärvt och utan träd - men det är något som faktiskt växer på en. Vi är övertygade om att du kommer att älska platsen och folket när du lämnar vårt surf camp på Fuerteventura!

Om du vill surfa mer när du besöker vårt surfcamp på Fuerteventura finns det flera surf spots nära för alla nivåer, och vår personal kommer hjälpa dig att hitta rätt. Om du är ute efter nattliv är Corralejo en 15 minuters taxiresa bort och där hittar du massor av restauranger och barer att välja från. I Lajares där vårt surfcamp ligger finns också ett par barer, och ett par kvällar i veckan vaknar staden till liv och lockar ut alla locals för ett par drinkar och skön musik. 

Så, för att summera: Det här är en riktigt cool surfresa!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete