Vi älskar surfing

Vi älskar surfing och lever med den. För oss handlar surfing om kulturen som genomsyrar den, minnena som skapas i utförandet, passionen som driver oss och vänskapen som uppstår i dess närhet.

EN ARRANGÖR UTÖVER DET VANLIGA

Vi har basen i Sverige, Norge och Portugal och är förutom det ständigt på resande fot på jakt efter nya smultronställen. Samtliga som jobbar i Lapoint har rest mycket i jakt på stora upplevelser. Våra erfarenheter har kokat ihop till något som blivit en nyckelfråga för Lapoints koncept, nämligen: Vad kommer du ihåg?

Jag ser fram emot nästa resa! Jag kan verkligen rekommendera det här!!

Linn Elise Bjerkeli

BRA MÄNNISKOR, NYA POLARE & GOODTIMES

Må bra, ha roligt, träffa nytt folk, lära sig nya saker. Det är vad det handlar om. Den sociala dimensionen av en resa är oftast det som skapar djupast minnen och mest skratt. Detta har vi tagit fasta på och skapat boenden och camps med stora gemensamma ytor och fyllt dem med roliga saker att göra. Varje camp har sin charm och sin unika atmosfär och du väljer själv vad det är som tilltalar dig.

DAGAR MAN ALDRIG GLÖMMER

Vi består av personer som brinner för sporterna vi håller på med, och vi vill att du ska få riktigt stora upplevelser i optimala förhållanden, vara sig det är surf eller kite. Vi har alla rest mycket och kan med trygghet garantera att alla de resmål vi erbjuder är av världsklass. Vi vill att du skall utveckla dina färdigheter och har därför instruktörer på de flesta av våra resor. Vår målsättning är att kunna erbjuda även de erfarna en brant utvecklingskurva och därför satsar vi på att ha instruktörer och teamåkare från världseliten.

Boka din surfresa med Lapoint

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.

Vi ses väl?

Vänligen Peter, Sebastian, Göran, Grilo, Joao, Carla, Samuel, Felipe, Calle, Elizabeth, Anna-Maria, Camilla,

Tiago, Anders, Ketut, Made, Lahsan, Louise, Peter, Mikael, Mark, Hallvard, Alex, Kristina och många, många fler.

 

LAPOINT TRAVELS AS | ORG. NR. 992 309 466 | HODDEVIK 6750 STADLANDET NORGE