Sköna dagar och avslappnade vibes

Med majestätisk natur, böljande kullar och den glittrande horisonten i Atlanten kan Alentejo beskrivas som Portugals Österlen. Upplev en unik del av detta vackra land på vårt mysiga surfcamp i Alentejo, Portugal. Bo på landsbygden och njut av en avslappnad atmosfär, samtidigt som du är omgiven av vingårdar, oändliga stränder och stora vågor.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Mar - Oct

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan jag förvänta mig?

Koppla av och ladda batterierna I paradiset

Vårt surfcamp i Alentejo, Portugal ligger avskilt, omgiven av vacker natur. Här kan du börja din dag med att se solen gå upp och måla landskapet i mjuka färger, ta ett morgondopp i poolen eller ta en skön promenad - du väljer själv!

Frukosten serveras i sann familjeanda runt ett stort bord där nybryggt kaffe och andra godsaker skickas runt bland dig och dina nya vänner. Efter frukosten åker vi mot stranden för dagens surflektion. I Portugal finns det oändligt med bra vågor, så att surfa här är riktigt kul!

Under eftermiddagen får du bestämma själv vad du vill göra - paddla stand up paddleboard längs med floden vid Vila Nova Milfontes, ta en ridtur i området eller häng med på en volleybollmatch. Det här är din surfsemester i Portugal - du bestämmer!

Ett måste att upptäcka är alla lokala smaker och mysiga restauranger! Slå dig ned vid ett bord längs med havet och drick ett glas sangria, unna dig färska skaldjur på den lokala favoriten Julinha, ät smarrig glass på Vila Nova de Milfontes och spana in The Blue Bar för deras kända gin & tonic.

På kvällarna äter vi goda middagar i vår trädgård, dricker lokalt vin och njuter av hur solen går ned över Portugal. Stämningen på vårt surfcamp i Alentejo är avslappnad och en kväll tillsammans är det perfekta sättet att avrunda dagen på.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete