Sköna dagar och avslappnad vibe

Med majestätisk natur, böljande kullar och den glittrande horisonten i Atlanten kan Alentejo beskrivas som Portugals Österlen. Upplev en unik del av detta vackra land på vårt mysiga surfcamp i Alentejo. Bo på landsbygden och njut av en avslappnad atmosfär, samtidigt som du är omgiven av vingårdar, oändliga stränder och stora vågor.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Mar - Oct

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan jag förvänta mig?

Koppla av och ladda batterierna I paradiset

Vårt surfcamp i Alentejo, Portugal ligger avskilt, omgiven av vacker natur. Här kan du börja din dag med att se solen gå upp och måla landskapet i mjuka färger, ta ett morgondopp i poolen eller ta en skön promenad.

Frukosten serveras i sann familjeanda runt ett stort bord där nybryggt kaffe och andra godsaker skickas runt bland dig och dina nya vänner. Efter frukosten åker vi mot stranden för dagens surflektion. I Portugal finns det oändligt med bra vågor, så att surfa här är riktigt kul!

Under eftermiddagen får du bestämma själv vad du vill göra, som att paddla stand up paddleboard längs med floden vid Vila Nova Milfontes, ta en ridtur i området eller häng med på en volleybollmatch. – Det här är din surfsemester i Portugal!

Ett måste är att upptäcka är alla lokala smaker och mysiga restauranger! Slå dig ned vid ett bord längs med havet och drick ett glas sangria, unna dig färska skaldjur på den lokala favoriten Julinha, ät smarrig glass på Vila Nova de Milfontes och spana in The Blue Bar för deras kända gin & tonic.

På kvällarna äter vi goda middagar i vår trädgård, dricker lokalt vin och njuter av hur solen går ned över Portugal. Stämningen på vårt surfcamp i Alentejo är avslappnad och en kväll tillsammans är det perfekta sättet att avrunda dagen på.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete