Surf camp i Alentejo, Portugal

Upplev traditionell, genuin portugisisk mat, vin och kultur bland fruktträdgårdar, vingårdar och oändliga stränder i södra Portugal.

EN SURFTUR TILL ALENTEJO

Få en glimt av vad Portugal handlar om. De många och långa stränderna erbjuder många vågor för surfare på alla nivåer, och det är lätt att hitta en egen surfspot för dig och dina vänner. Bland orörd natur och mysiga byar hittar du dig själv långt avsides från trafik och den stressiga vardagen. Bara en kort bilresa från Algarves kust är Alentejo det perfekta stället för din sommarresa.

SKÖN STÄMNING I SOLEN

Den sociala sammanhållningen utgör en stor del av surf campet i Alentejo, så du kommer att träffa och lära känna en massa nya vänner som du kan dela dina erfarenheter och minnen med. Vi kommer att välkomna dig med öppna armar när du anländer och din tid med oss kommer att vara en rolig blandning av surfkurser, chilla på campet, vid poolen eller utforska det lokala området. Vi vill se till att du får ut det mesta av din semester i Portugal.
Surfing i Alentejo, Portugal

Kusten i Alentejo är känd för att erbjuda oändliga stränder och många möjligheter att hitta fantastiska vågor som du kan njuta av under våra surfkurser. Surfplatserna i Alentejo ger både säkra och utmanande förutsättningar för alla nivåer. Oavsett om du vill lära dig att surfa och fånga din första våg eller prova på svängar på gröna vågor, kommer våra professionella surfinstruktörer se till att du är säker och har det kul i havet.

Allt var superbra, det var mitt livs bästa vecka!

Elvira Nilsson

Boende i Alentejo

Villan i Alentejo är ett nyrenoverat sofistikerat hus, perfekt balans mellan traditionell portugisisk arkitektur och modern standard med utmärkta faciliteter.

Villa Tranquilo

En unika lokal smak och doften av semester i luften gör detta till en sann portugisisk tillflyktsort.

Säsong: mars - oktober
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år.

visa

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.