Surf CampAlentejo, Portugal

Sköna dagar och avslappnade vibes

Med majestätisk natur, böljande kullar och den glittrande horisonten i Atlanten kan Alentejo beskrivas som Portugals Österlen. Upplev en unik del av detta vackra land på vårt mysiga surfcamp i Alentejo, Portugal. Bo på landsbygden och njut av en avslappnad atmosfär, samtidigt som du är omgiven av vingårdar, oändliga stränder och stora vågor.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Mar - Dec

Hållbarhet

CO2-kompenserad

FAQ

Frågor och svar

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Så, vad kan jag förvänta mig?

Koppla av och ladda batterierna I paradiset

Vårt surfcamp i Alentejo, Portugal ligger avskilt, omgiven av vacker natur. Här kan du börja din dag med att se solen gå upp och måla landskapet i mjuka färger, ta ett morgondopp i poolen eller ta en skön promenad - du väljer själv!

Frukosten serveras i sann familjeanda runt ett stort bord där nybryggt kaffe och andra godsaker skickas runt bland dig och dina nya vänner. Efter frukosten åker vi mot stranden för dagens surflektion. I Portugal finns det oändligt med bra vågor, så att surfa här är riktigt kul!

Under eftermiddagen får du bestämma själv vad du vill göra - paddla stand up paddleboard längs med floden vid Vila Nova Milfontes, ta en ridtur i området eller häng med på en volleybollmatch. Det här är din vecka - du bestämmer!

Ett måste att upptäcka är alla lokala smaker och mysiga restauranger! Slå dig ned vid ett bord längs med havet och drick ett glas sangria, unna dig färska skaldjur på den lokala favoriten Julinha, ät smarrig glass på Vila Nova de Milfontes och spana in The Blue Bar för deras kända gin & tonic.

På kvällarna äter vi goda middagar i vår trädgård, dricker lokalt vin och njuter av hur solen går ned över Portugal. Stämningen på campet är avslappnad och en kväll tillsammans är det perfekta sättet att avrunda dagen på.

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete