Surf CampAlentejo, Portugal

Lapoint Alentejo, Portugal

Vårt camp i Alentejo är omgivet av stora fält, slående grön natur och endast en kort biltur därifrån ligger det blåa havet. Bo i vår nyrenoverade villa med en stilren mix av traditionell portugisisk arkitektur och moderna faciliteter. Hos oss är det en avslappnad stämning och en familjär känsla som gäller - en plats det är lätt att känna sig hemma på och lära känna nya vänner.

Rummen

Ett lantligt surfhus

Välj att bo i våra dorms eller i ett dubbelrum - alla rum är ljusa med sköna sängar och moderna faciliteter. Här kan du slappna av, ladda dina batterier och tillåta dig själv att koppla bort livet där hemma för en stund. Inredningen har en rustik känsla blandat med en modern touch.

Faciliteter

Perfekt för aktiviteter

Var med på en volleybollmatch, ta en simtur i poolen, njut lugnet vid våra relaxområden och avsluta kvällen med ett glas vin i vår sköna trädgård. Vi vill att du ska ha det så bra som möjligt och har därför lagt ned extra kärlek i att utforma vårt surfcamp så som våra gäster har sagt att de vill ha det. Addera en vacker omgivning och det djupblå havet som utsikt så förstår du säkerligen varför vi har blivit hopplöst förälskade i den här platsen.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete