Fantastisk surf precis utanför dörren

Den här dolda pärlan till surfplats är ett paradis där du nästan kan röra vid den autentiska atmosfären, känna den varma brisen på din kind och känna lukten av havet som ligger precis framför campet – där du kan surfa hela dagen. Det är en drömdestination mitt i Centralamerika!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

En vanlig dag i paradiset

Här i El Salvador vill vi inte missa en enda rolig stund. Och vad är ett bättre sätt att börja dagen med än att surfa i soluppgången? Klockan 5:30 ger vi oss ut i havet för att fånga dagens första vågor.

Oroa dig inte om du gillar att sova ut eller föredrar eftermiddagssurf mer, vågorna kommer att vara här och vänta på dig hela dagen. Efter att du njutit av en längre sömn eller gett dig ut i de tidiga vågorna är det dags för en utsökt frukost i vår strandbar. Om du inte kan få tillräckligt med surf, varför inte lägga till en extra surflektion för dagen? Oavsett din surfnivå kommer du att ha en fantastisk session i de varma vågorna på vårt härliga surfcamp i El Salvador!

På kvällen kan du komma upp till den översta våningen på vårt surfcamp för ett yogapass i solnedgången innan du äter middag tillsammans med de andra gästerna. Koppla sen av på din balkong eller promenera ner till stan och ta en drink! Du har också möjlighet att boka dagsturer till vackra vattenfall, vandra upp på vulkaner eller varför inte boka en båttur för att se vilda krokodiler? Det finns massor av spännande saker att göra här i El Salvador, vi är säkra på att du kommer att älska det lika mycket som vi gör!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete