Fantastiska platser, professionella instruktörer & massor av #goodtimesLapoint Surf camps

Surf camp med Lapoint - så här gör VI surf camps

Våra surfcamps handlar om mer än att du ska lära dig att surfa. Hos oss är gemenskap någonting vi värdesätter högt och det är troligtvis dina nya vänner och era upplevelser tillsammans som du kommer att minnas starkast. För dig som reser ensam är ett surf camp det perfekta sättet att lära känna nya människor på, samtidigt som du har utrymme för egna äventyr och avkopplande stunder. Du väljer när du vill ha ensamtid och när du vill följa med oss på middagar och aktiviteter.

The Lapoint way

Vad kan du förvänta dig på ett surf camp med Lapoint

För dig som är nybörjare och som vill lära dig att surfa på ett tryggt och roligt sätt är våra surfcamps ett bra alternativ. Våra erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att få en bra förståelse för havet, se till att du har rätt utrustning och att du får lära dig rätt teknik från grunden.

Har du surfat en del redan och kan fånga egna vågor? Hos oss kan du ta surflektioner för att steppa upp ditt game i havet ytterligare, hyra utrustning, testa olika surfbrädor och utmana dig själv tillsammans med andra peppade gäster. All vår personal är dessutom surfare och vi tipsar dig gärna om olika spots i närområdet som kan passa din nivå.

Avancerade surfare som bor hos oss har en klockren utgångspunkt för sina surf missions. Njut av hälsosam mat och yoga, följ med på våra aktiviteter och koppla av mellan dina surfsessions. När du bor på våra surf camps träffar du garanterat också andra surfare som är peppade på att hitta på saker, både under tiden på campet och för framtida äventyr.

Att bo på ett surfcamp innebär en helhetsupplevelse, inte bara en plats att sova bekvämt på. Come over, hang out and let’s go surfing!

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lapoint

Alla Camps & Kurser