Fantastiska platser, professionella instruktörer & massor av #goodtimesLapoint Surfcamps

Bali-surfer-cover

SURFA MED LAPOINT - SÅ HÄR GÖR VI SURFCAMPS

Våra surfcamps handlar om mer än att du ska lära dig att surfa. Hos oss är gemenskap någonting vi värdesätter högt och det är troligtvis dina nya vänner och era upplevelser tillsammans som du kommer att minnas starkast.

Surfing på Lapoints sätt

Vad kan jag förvänta mig av Lapoints surfcamps?

För dig som är nybörjare och som vill lära dig att surfa på ett tryggt och roligt sätt är våra surfcamps ett bra val. Våra erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att få en bra förståelse för havet, se till att du har rätt utrustning och att du får lära dig tekniken från grunden.

För nybörjare är ett surfcamp en perfekt plats att prova på surfing i en rolig och trygg miljö. Att lära sig surfa med professionella instruktörer som ser till att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt med rätt utrustning är något vi verkligen rekommenderar för att ge dig den bästa möjliga starten. En surfcampvistelse med oss är också en fantastisk upplevelse för soloresenärer som är intresserade av en surfresa.

För surfare på medelnivå, som vill ta sin surfing till nästa nivå eller bara vill ha en trevlig surfsemester, är ett surfcamp ett utmärkt alternativ. Du kan ta lektioner för att förbättra dig eller hyra utrustning. Våra lokala instruktörer vet mycket om de surfplatserna och surfförhållanderna.

Alla i personalen är surfare på olika nivåer och kan guida dig, och det finns alltid gott om möjligheter att hitta en ny surfkompis på campet då surfcamp-livet lockar likasinnade människor från hela världen.

Avancerade surfare kan njuta av våra fantastiska camps ur ett rent surfresaperspektiv med allt som det innebär. Lär känna nya surfkompisar i lineupen, få tips om var och när du kan surfa och få guidning av våra professionella coacher. 

Delta i aktiviteter, öva din surfskate i skatebowlen, följ med på middagar och sträck ut axlarna under yogapassen. Det finns så mycket mer att njuta av på vårt surfcamp än på ett hotell. Kom hit, häng och låt oss surfa!

FAQ

Frågor och svar

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lapoint

Alla Camps & Kurser