Fantastiska platser, professionella instruktörer & massor av #goodtimesLapoint Surf camps

Surf camp med Lapoint - så här gör VI surf camps

Våra surfcamps handlar om mer än att du ska lära dig att surfa. Hos oss är gemenskap någonting vi värdesätter högt och det är troligtvis dina nya vänner och era upplevelser tillsammans som du kommer att minnas starkast.

The Lapoint way

Vad kan du förvänta dig på ett surf camp med Lapoint

För dig som är nybörjare och som vill lära dig att surfa på ett tryggt och roligt sätt är våra surfcamps ett bra alternativ. Våra erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att få en bra förståelse för havet, se till att du har rätt utrustning och att du får lära dig rätt teknik från grunden.

För nybörjare är en surfcamp ett utmärkt sätt att prova på surfing i en rolig och trygg miljö. Att börja med professionella instruktörer som ser till att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt med rätt utrustning är något vi verkligen rekommenderar för att ge dig den bästa möjliga starten. En surfcamp med oss är också en fantastisk upplevelse för ensamresenärer som är intresserade av en surfresa.

För mellannivåsurfare som vill ta sitt surfspel till nästa nivå eller bara vill ha en trevlig surfsemester är en surfcamp ett utmärkt alternativ. Du kan ta lektioner för att förbättra dig, det finns utrustning att hyra och våra instruktörer har stor kunskap om de lokala platserna och surfvillkoren.

Dessutom finns det massor av trevliga människor att umgås med! Personalen är alla surfare och kan guida dig, och det finns alltid gott om möjligheter att hitta en surfkompis på en surfcamp eftersom upplevelsen lockar likasinnade människor från hela världen.

Erfarna surfare kan njuta av fantastiskt boende med perspektiv från en surfresa och kommer att hitta en fantastisk plats för att träffa andra som är på surfuppdrag. Hitta en ny surfkompis, få tips om var och när du ska surfa eller bara träffa härliga människor att umgås med.

Delta i aktiviteter, åk på en session i skateboard-bowlen, kom på middagar och sträck ut axlarna under yogasessionerna. Det finns så mycket mer att njuta av på vår surfcamp än på ett hotell. Kom över, umgås och låt oss surfa!

FAQ

Frågor och svar

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lapoint

Alla Camps & Kurser