Surfäventyr i paradiset

Med sina vita stränder, svajande palmer och fina vågor har Sri Lanka allt du kan önska dig. Vårt surf camp i Ahangama, Sri Lanka ligger bara några minuter från havet, vilket betyder att du har tropiskt strandhäng och härlig surf strax utanför dörren. Dessutom har du möjligheten att följa med på massor av olika utflykter där du får uppleva öns vackra natur och rika naturliv - det där som bara finns på Sri Lanka!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

En dag under palmerna

Om du är lika peppad som vi är kan du välja att börja din dag med att surfa i soluppgången i Ahangama, sydvästra Sri Lanka där vårt surfcamp ligger. Stranden ligger på andra sidan vägen från surfcampet i Sri Lanka så det är bara att ta brädan under armen och paddla rätt ut i det stora blå. Du kan också börja dagen med yoga på soltaket, vilket i sig är en upplevelse du inte bör missa. Surf, lugn och soluppgång är allt du behöver för att få bästa starten på din dag! Efteråt kan du äta en stor frukost på campet, fylld med favoriter från väst ihop med färsk frukt och lokala godsaker – På lankesiskt vis!

Efter frukosten tar vi oss till de olika surfspotsen här i Ahangama via tuktuks, ett kul och smidigt färdsätt! Sätt på bra musik i högtalarna, känn vinden i håret och cruisa fram längs med stranden - det är utan tvekan en skön kontrast från en Uber på hemmaplan.

Sri Lanka bjuder på en stor variation av vågor för alla nivåer. Våra surflektioner hålls i turkost vatten kantat av vackra stränder, precis så som man drömmer om att en surfresa ska vara.

Eftermiddagen kan du spendera på vårt surfcamp som du vill; chilla vid poolen med en smoothiebowl, utforska området kring campet eller följ med på någon av våra aktiviteter.

Upplev Sri Lankas fantastiska kultur genom att dricka te på den närliggande teplantagen eller engagera dig i natur och miljö och hjälp babysköldpaddor att ta sig säkra ut till havs. Är du nyfiken på att se vilda elefanter, bada i vattenfall och vandra genom regnskog är vår safaritur och vår regnskogshike helt rätt för dig!

Sri Lanka är fantastiskt på många sätt - oavsett vilket äventyr du väljer.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lapoint

Alla Camps & Kurser