Använd koden "25on2nd" för 25% rabatt på din andra vecka i Sri Lanka.

Surfäventyr i paradiset

Med sina vita stränder, svajande palmer och fina vågor har Sri Lanka allt du kan önska dig. Vårt surf camp i Ahangama, Sri Lanka ligger bara några minuter från havet, vilket betyder att du har tropiskt strandhäng och härlig surf strax utanför dörren. Dessutom har du möjligheten att följa med på massor av olika utflykter där du får uppleva öns vackra natur och rika naturliv - det där som bara finns på Sri Lanka!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

En dag under palmerna

Om du är lika peppad som vi är kan du välja att börja din dag med att surfa i soluppgången i Ahangama, sydvästra Sri Lanka där vårt surfcamp ligger. Stranden ligger på andra sidan vägen från surfcampet i Sri Lanka så det är bara att ta brädan under armen och paddla rätt ut i det stora blå. Du kan också börja dagen med yoga på soltaket, vilket i sig är en upplevelse du inte bör missa. Surf, lugn och soluppgång är allt du behöver för att få bästa starten på din dag! Efteråt kan du äta en stor frukost på vårt surfcamp, fylld med favoriter från väst ihop med färsk frukt och lokala godsaker. – På lankesiskt vis!

Efter frukost så tar vi oss till de olika surfspotsen här i Ahangama via tuk-tuks, ett kul och smidigt färdsätt! Sätt på bra musik i högtalarna, känn vinden i håret och cruisa fram längs med stranden - det är utan tvekan en skön kontrast från en Über på hemmaplan.

Sri Lanka bjuder på en stor variation av vågor för alla nivåer. Våra surflektioner hålls i turkost vatten kantat av vackra stränder - precis så som du drömmer att en surfresa ska vara.

Eftermiddagen kan du spendera på vårt surfcamp som du vill; chilla vid poolen med en smoothie bowl, utforska området kring surfcampet eller följ med på någon av våra aktiviteter.

Upplev  Sri Lankas fantastiska kultur genom att dricka té med en familj från trakten eller engagera dig i natur och miljö och hjälp babysköldpaddor att ta sig säkra ut till havs. Är du nyfiken på att se vilda elefanter, bada i vattenfall och vandra genom regnskog är vår safaritur helt rätt för dig!

Sri Lanka är fantastiskt på många sätt - oavsett vilket äventyr du väljer.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lapoint

Alla Camps & Kurser