Surf CampAhangama, Sri Lanka

Surfäventyr i paradiset

Med sina vita stränder, svajande palmer och fina vågor har Sri Lanka allt du kan önska dig. Vårt surf camp i Ahangama, Sri Lanka ligger bara några minuter från havet, vilket betyder att du har tropiskt strandhäng och härlig surf strax utanför dörren. Dessutom har du möjligheten att följa med på massor av olika utflykter där du får uppleva öns vackra natur och rika naturliv - det där som bara finns på Sri Lanka!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Boendet

Med havet som granne

Vårt surf camp i Ahangama, Sri Lanka ligger bara några minuter från havet och är en perfekt utgångspunkt för dina Sri Lanka-äventyr. Rummen har moderna faciliteter och är inredda med inspiration från olika länder. Mysigt och av hög kvalité!

Reviews från gäster

Saker att göra

Utforska mer

FAQ

Frågor och svar

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Så, vad kan du förvänta dig?

En dag under palmerna

Om du är lika peppade som oss kan du välja att börja din dag med att surfa i soluppgången. Stranden ligger på andra sidan vägen från surfcampet i Sri Lanka så det är bara att ta brädan under armen och paddla rätt ut i det stora blå. Du kan också börja dagen med yoga på soltaket, vilket i sig är en upplevelse du inte bör missa. Surf, lugn och soluppgång är allt du behöver för att få bästa starten på din dag! Efteråt kan du äta en stor frukost, fylld med favoriter från väst ihop med färsk frukt och lokala godsaker.

Efter frukost så tar vi oss till surfspotsen via tuk-tuks, ett kul och smidigt färdsätt! Sätt på bra musik i högtalarna, känn vinden i håret och cruisa fram längs med stranden - det är utan tvekan en skön kontrast från en Über på hemmaplan.

Sri Lanka bjuder på en stor variation av vågor för alla nivåer. Våra surflektioner hålls i turkost vatten kantat av vackra stränder - precis så som du drömmer att en surfresa ska vara.

Eftermiddagen kan du spendera som du vill; chilla vid poolen med en smoothie bowl, utforska området kring surfcampet eller följ med på någon av våra aktiviteter.

Upplev öns kultur genom att dricka té med en familj från trakten eller engagera dig i natur och miljö och hjälp babysköldpaddor att ta sig säkra ut till havs. Är du nyfiken på att se vilda elefanter, bada i vattenfall och vandra genom regnskog är vår safaritur helt rätt för dig!

Sri Lanka är fantastiskt på många sätt - oavsett vilket äventyr du väljer.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete