Surf CampAhangama, Sri Lanka

Surfäventyr i paradiset

Med sina vita stränder, svajande palmer och fina vågor har Sri Lanka allt du kan önska dig. Vårt surf camp i Ahangama, Sri Lanka ligger bara några minuter från havet, vilket betyder att du har tropiskt strandhäng och härlig surf strax utanför dörren. Dessutom har du möjligheten att följa med på massor av olika utflykter där du får uppleva öns vackra natur och rika naturliv - det där som bara finns på Sri Lanka!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

FAQ

Frågor och svar

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Så, vad kan du förvänta dig?

En dag under palmerna

Om du är lika peppade som oss kan du välja att börja din dag med att surfa i soluppgången. Stranden ligger på andra sidan vägen från surfcampet i Sri Lanka så det är bara att ta brädan under armen och paddla rätt ut i det stora blå. Du kan också börja dagen med yoga på soltaket, vilket i sig är en upplevelse du inte bör missa. Surf, lugn och soluppgång är allt du behöver för att få bästa starten på din dag! Efteråt kan du äta en stor frukost, fylld med favoriter från väst ihop med färsk frukt och lokala godsaker.

När vi kommer upp ur vattnet är det dags att njuta av en hälsosam frukostbuffé med klassisk costaricansk mat, tropiska frukter och smoothies.

Vi chillar på surfcampet, analyserar videorna från lektionen och sedan hoppar vi i vågorna för dagens andra surf.

På eftermiddagen kan du träna yoga, göra andningsövningar och åtnjuta djungeln omkring dig. Och kanske se en apa eller två!

Du kommer att surfa på fantastiska surfplatser, några välkända och några hemliga pärlor, där du surfar sida vid sida med de lokala surfarna och få se det bästa som södra Costa Rica har att erbjuda.

Det är en unik upplevelse för medel-och avancerade surfare som inte är intresserade av partyscenen (om du letar efter en feststämning så är vårt surfläger Santa Teresa den perfekta platsen!), utan snarare föredrar att gå och lägga dig tidigt för att fånga morgonens första vågor i soluppgången. Välkommen till vårt hem där vi sufar, sover och lever Pura Vida-livet!

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete