Surf camp i Sri Lanka

I Indiska Oceanen ligger tropiska Sri Lanka med sina gyllene stränder, turkost vatten och höga palmer. Här möter du en varmhjärtad kultur, good times, yoga och inte minst surf i varma vågor.

Surfresa till Sri Lanka

Sri Lanka är en ö som ligger sydöst om Indien och är ett tropiskt paradis med vågor i världsklass. Vågorna passar alla nivåer och surfkurserna hålls i de harmoniska och vackra omgivningarna. Sri Lanka är som en lustgård av vackra stränder, tropiskt klimat, yoga och god mat. Här hittar du även flera sevärdheter att besöka från världsarvslistan och alla dessa möjligheter gör landet till en fulländad destination för surfare och äventyrare.

Sol, surf & yoga

Efter flera reser runt jorden i jakten på den perfekta surfen har vi förstått att en viktig ingrediens till en fulländad surfsemester är att ha någon att dela upplevelsen med. Därför kommer du ha det riktigt bra på vårt surfcamp på Srilanka, där du har möjlighet att träffa massa härliga människor. Det finns alltid någon att surfa eller njuta en drink på stranden med. Under din vistelse hos oss har du möjlighet att följa med på olika sociala aktiviteter. Så som yoga, safaris, besök till teplantage eller så kan du såklart välja att lägga upp dina dagar så som du själv önskar. Oavsett kommer du ta med dig minnen för livet hem.
Sri Lanka på film

Surfers doing beach clean-ups for a healthier ocean

A day in the life in Sri Lanka w. Lapoint Surf Camps

Adventures in Sri Lanka

Living and Surfing in Ahangama, Sri Lanka

Spot Check Sri Lanka

Camp life in Sri Lanka

#Goodtimes in Sri Lanka

Ocean awareness & surfing in Sri Lanka w/Ole Steffensen

Jon Olsson in Sri Lanka

Surfing i Sri Lanka

Sri Lanka har de senaste åren gjort sig känt som en plats där alla nivåer av surfare kan hitta bra vågor och det är just därför vi har valt att lägga två av våra surfcamps här. Precis utanför campen är det lugna och fina förhållanden för nybörjare och med en liten tur med tuck-tuck hittar den mer erfarna riktigt justa reef breaks. Välj den nivå på surfkurs som passar dig bäst och ta del av våra duktiga instruktörers kunskap och expertis.

Vilket ställe - precis vid stranden - väldigt trevlig personal och gäster.

Jon Goldstein

Boende på Sri Lanka

På grund av den härliga omgivningen har vi valt att lägga vår surfcamp i utkanten av byn Ahangama. I detta lilla samhälle hittar du flera små butiker och restauranger som ger dig en smak av den lokala maten och kulturen. När du inte själv surfar kan du svalka dig i poolen eller chilla i hängmattan i skuggan av palmerna och kolla in vågorna.

Garden Villa

Vår Garden Villa ligger nära stranden och optimala surfförhållanden. Ta det lugnt och njut en kall dryck i en av de många skuggade lounger i den tropiska trädgården.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år.

visa