Surf CampAhangama, Sri Lanka

Lapoint Ahangama, Sri Lanka

Vi välkomnar gäster från hela världen till vårt surfcamp på Sri Lanka - alla på jakt efter sitt egna äventyr. Vår mysiga oas ligger nära stranden och är omgivet av svajande palmer. Njut av den lugna atmosfären vid campet, samtidigt som du har mer fartfyllda platser nära så som Marissa, Unawatuna, Midigama, Weligama och Galle.

Rummen

Enkelt men riktigt riktigt fint

Välj mellan att bo i dorm, superior eller dubbelrum, eller boka några nätter i vårt annex. Alla våra rum är rymliga, har moderna faciliteter, luftkonditionering och sköna sängar.

Faciliteter

Allt du behöver på en och samma plats

Hjärtat av vårt surfcamp är vår gröna trädgård med sin svalkande pool, sköna relaxområden och volleybollplan - perfekt för socialt häng eller lugna stunder. Du kan njuta i solskenet, äta fräscha smoothie bowls eller följa med på någon av våra aktiviteter.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete