Magisk surf, episka äventyr

Vårt surfcamp i Canggu, Bali ger dig det bästa av Bali: surf i världsklass, häftiga äventyr och good times. Hos oss får du en härlig mix av surflektioner, dagsutflykter runt om öns fantastiska natur, roliga gruppaktiviteter på campet och skönt häng på våra favoritställen. Detta är dagarna du aldrig kommer att glömma!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

Så här funkar livet i paradiset

Vi är inte bara en surfskola eller ett surfcamp, en vecka hos oss är en hel upplevelse där varje dag är speciell. Gör dig redo för en daglig mix av surf, yoga, äventyr och kul häng med nya vänner på vårt surfcamp beläget i Canggu, Bali.

För att skapa en känsla av gemenskap ser vi till att alla anländer till vårt surfcamp i Canggu, Bali på samma dag. Under de kommande sju dagarna får du möjlighet att lära känna gruppen ordentligt och ha kul ihop, allt under tiden som du tar dig an roliga utmaningar och nya upplevelser i och utanför vågorna. Hos oss skapas vänskaper för livet - varje vecka. Därför tycker vi att Lapoint är det bästa surfcampet på Bali!

En typisk dag på vårt surfcamp i Canggu börjar med en energiboost i form utav frukost med färsk frukt, granola, müsli, toast, ägg och pannkakor så att du är fylld med energi inför din kommande surflektion.

Surfing på Bali handlar om att ha kul och våra duktiga surfinstruktörer ser till att du har ett leende på läpparna samtidigt som att de hjälper dig att utveckla dina surfskills.

Efter surflektionen tar vi oss tillbaka till surfcampet och du får själv bestämma hur du vill spendera din eftermiddag. Kanske vill du upptäcka Canggus alla hörn, slappa vid poolen, vara med på en yogalektion eller bara njuta av de vackra stränderna. På kvällen fortsätter den sköna stämningen på campet med aktiviteter och middag tillsammans med hela gruppen.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lapoint

Alla Camps & Kurser