Surf camp i Canggu, Bali

Bali är den perfekta platsen för dem som vill lära sig att surfa. Blandningen av grymma vågor, tropiskt klimat, vänliga människor och underbar mat gör det till en ultimat plats att påbörja sitt surfäventyr.

Surfresa till Bali

Älskat av både surfare och resenärer från hela världen, Bali är en av de mest fantastiska surfdestinationerna. Oavsett om du är här för att lära dig att surfa eller för att uppleva ditt livs surfresa så är vårt surfcamp i Canggu en ideal plats för att ta surflektioner, att umgås med vänner och som utgångspunkt för att upptäcka resten av Bali. Hälsa på aporna i Monkey Forest, besök de världskända risfälten i Ubud, dyk tillsammans med sköldpaddor, utforska de historiska templen och lär dig mer om Balis kultur, eller bara njut av solen och träffa nya vänner. Vårt Surfcamp Bali är en plats där du skapar minnen för livet.

Surf, palmer och skratt

Bali har unik energi och är ett sådant ställe som man måste uppleva på plats. Vår personal och balineserna är otroligt vänliga. Du blir välkomnad med ett leende och en high-five. Precis som Bali får dig att känna dig som hemma, får surfing dig också att göra det. Det är som att vara en del av en stor familj där det enda som betyder nått är att ha kul. De som redan varit på ett surfcamp känner igen känslan. Du kommer att få vänner som du känner dig närmare efter en veckan än vänner du känt i flera år. Välj det paket som passar just dig här nedanför, så tar vi hand om resten och ser till att din surfresa till Bali blir den bästa någonsin.












Canggu på film

Camp life in Canggu

Being a camp manager in Canggu

#Goodtimes in Bali

Bali surf spot guide

A day surfing with guest Ane Gyllstrøm at the Level 3 course in Bali

Surfing i Canggu, Bali

Du kan räkna med att Bali har fantastiska vågor för alla nivåer, i området kring Canggu finns många av dem och varje dag kör vi dit förhållanden är som är bäst. Vår förhoppning är att du ska få både en lärorik och rolig surfkurs med oss så att du också får ta del av allt det härliga surfingen ger. Antingen du ska lära dig cutbacks eller fånga din första våg så hjälper våra duktiga instruktörer dig, de har mycket kunskap och erfarenhet. Välj den nivå som passar dig bäst.

Fantastiskt ställe och människor!

Mats

VÅRT SURFCAMP PÅ BALI

Vårt surfcamp på Bali ligger i Canggu, precis norr om populära Kuta och Seminyak. Här hittar du mängder av aktiviteter, kaféer & restauranger, shopping och nattliv - alldeles intill några av öns bästa vågor. Lägg till att vårt camp har två pooler med soldäck, utrymme för yoga, volleybollplan och loungeområden, plus den tropiska atmosfären och du har det perfekta receptet för en oförglömlig resa tillsammans med både nya och gamla vänner.

Villa Tugah

Villaen i Canggu är omgärdat av vackra risfält och ligger bara en kort promenad från både fin surf och bra restauranger, i ett område där du får känna på den lokala kulturen.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

visa