Surfcamp Bali, Indonesien

Är du sugen på att dra på surfresa till varmare vatten där du kan surfa perfekta vågor i boardshorts bredvid långa stränder och höga palmer? Alla våra surfcamps ligger på platser vi älskar, men Bali är och förblir något alldeles speciellt för oss.

Surfresa till Bali

Det finns en anledning till att miljoner människor reser till Indonesien varje år; omgivningen är som hämtad från ett vykort med palmer, höga klippor och vackra stränder. Världens bästa surfare vallfärdar hit för att fånga sitt livs våg. Bali är framför allt en Hinduistisk ö som har klarat att ta till vara på mycket av sin ursprungliga kultur, så vart du än vänder dig så finns möjligheten att uppdatera Instagram med bilder av templer, rikshaw och traditionell arkitektur. Med sin unika kultur, vänliga människor, vackra natur och sköna vibe erbjuder inte bara Bali en fantastisk surfsemester, utan också en upplevelse att minnas för resten av livet.

Surf, palmer och skratt

Vi vet hur spännande det är att sätta sig på ett plan och resa jorden runt för att uppleva ett paradis med stränder, palmer och Asiatisk kultur. Men, vi vet också hur viktigt det är att ha någon att dela dessa upplevelser med. Surfcampsen på Bali är upplagda på ett sådant sätt att oavsett om du reser själv eller i en grupp så har du möjlighet att möta nya vänner att dela surfen eller en drink på stranden med. Det sociala är det centrala hos oss och under din vistelse finns det möjlighet att vara med på flera sociala aktiviteter som kan ge vänner för livet. Öppen och inkluderande personal välkomnar dig på alla våra camps, allt för att göra resan hit till ett av dina allra bästa reseminnen.

Våra Surfcamps på Bali

Vi har två olika surfcamps i Indonesien, båda ligger på Bali och är helt fantastiska. Det ena ligger i Canggu, norr om Kuta och Seminyak. Här är det en lugn och skön atmosfär, men ändå nära till shopping, justa uteställen och restauranger för alla smaker. Vårat andra camp ligger i Gianyar, på östra sidan av Bali, med tillgång till en episk strand och med en skön vibe på campet. Båda surfcampsen på Bali levererar good times och ger dig en härlig surfsemester. Läs mer här under och hitta din egen favorit.