Använd koden '25on2nd' för 25% rabatt på din andra vecka på Bali.

Magisk surf, episka äventyr

Vårt surfcamp i Canggu, Bali ger dig det bästa av Bali: surf i världsklass, häftiga äventyr och good times. Hos oss får du en härlig mix av surflektioner, dagsutflykter runt om öns fantastiska natur, roliga gruppaktiviteter på campet och skönt häng på våra favoritställen. Detta är dagarna du aldrig kommer att glömma!

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

Så här funkar livet i paradiset

Vi är inte bara en surfskola eller ett surf camp, en vecka hos oss är en upplevelse där varje dag är speciell. Gör dig redo för en daglig mix av surf, yoga, äventyr och kul häng med nya vänner på vårt surfcamp beläget i det hippa området Canggu, Bali.

För att skapa en känsla av gemenskap ser vi till att  så att alla anländer till vårt surf camp i Canggu, Bali, Indonesien på samma dag. Under de kommande sju dagarna får du möjlighet att lära känna gruppen ordentligt och ha kul ihop, allt under tiden som du tar dig an roliga utmaningar och nya upplevelser. Hos oss skapas vänskaper för livet - varje vecka. Därför är Lapoint också det bästa surfcampet på Bali!

En typisk dag på vårt surfcamp i Canggu börjar med en energiboost i form utav frukost med färsk frukt, granola, müsli, toast, ägg och pannkakor så att du är påfylld med energi till din kommande surflektion.

Surfing på Bali handlar om att ha kul, och våra duktiga surfinstruktörer ser till att du har ett leende på läpparna samtidigt som att de hjälper dig att bemästra surfens alla under.

Efter surflektionen tar vi oss tillbaka till surfcampet och du får själv bestämma hur du vill spendera din eftermiddag. Kanske vill du upptäcka Canggus alla hörn, slappa vid poolen, vara med på en yogalektion eller bara njuta av de vackra stränderna. På kvällen fortsätter den sköna stämningen vid campet genom aktiviteter och middag tillsammans med alla ur gruppen.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lapoint

Alla Camps & Kurser