Lapoint CampsLearn to surf

En introduktion till den bästa sporten i världen

Vi är här för att hjälpa dig införliva din surf dröm, och vi har samlat en del användbar och nyttig information för att hjälpa dig starta din fantastiska resa du drömt om! Få en inblick i livet på en surfskola, lär dig intressant surf fakta, kolla in olika surf tekniker, utveckla din kunskap om havet och utforska dom bästa platserna i världen att surfa på.

SURF DAGBOKEN

Hur lång tid tar det att lära sig surfa?

Surf kan vara krävande men så fort du tagit dig över dom första utmaningarna, blir det bara roligare och roligare. Våra instruktörer är här för att ta dig igenom hela resan, från nybörjare till expert, från fascinerad till hooked! Här är den typiska inlärningskurvan för surf.

Rätt bakgrund

Desto likare kunskapsnivå bland deltagarna i grupperna, ju snabbare är utvecklingen för alla. Därför har vi valt att använda oss av ett nivåsystem på våra surflektioner. På det sättet är det enklare för våra instruktörer att hitta de bästa platserna för de olika nivåerna och för alla deltagare att känna sig trygga, samt motiverade av varandras utveckling. 

Rätt feedback

Alla lär sig på olika sätt, och det finns ingen generell inlärningsteknik som går att applicera på alla. Genom att hålla lektioner i små grupper och med individuell feedback från våra utmärkta instruktörer hoppas vi på att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas.

Rätt vågor

Konstant skiftande väder och swell innebär att det är väldigt viktigt att utvärdera de olika surfspotsen för lektionerna noggrant. Våra instruktörer är experter på att analysera vågor, tidvatten samt swell och de kollar alltid ett flertal spots innan de väljer vilken plats som är optimal för varje nivå.

FRÅN HJÄRTAT

Ett budskap från teamet på Lapoint för att inspirera blivande surfare där ute

Från en surfare till en annan; vårt bästa tips och budskap är att aldrig ge upp. Njut av åkningen, surfet, lär från utmaningarna, fira dina framgångar och ha kul under tiden du lär dig surfa! Och en dag, när du surfar den där perfekta vågen och du inte kan sluta le, så kan vi lova dig att allt kommer vara värt det.

Lära sig att surfa kan vara utmanande, men om du är bestämd och passionerad inför det, så är belöningen stor! Det är aldrig försent att lära sig surfa, och att lära sig surfa efter 30-40 år någonting är inte ovanligt. När du väl börjat, är det lätt att förstå varför så många fastnat och blivit hooked för surfing och förtrollat sig in i denna värld. 

Livsstilen, communityt, peppen, glädjen, hälsofördelarna, kontakten till naturen och känslan av frihet gör surf till så mycket mer än bara en sport. Vi vill visa dig det bästa sättet att lära sig surfa, och få din surfresa med oss att bli oförglömlig. Let’s go! 

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete