Lapoint CampsLearn to surf

Hero Learn to Surf page

En introduktion till den bästa sporten i världen

Vi är här för att hjälpa dig införliva din surf dröm, och vi har samlat en del användbar och nyttig information för att hjälpa dig starta din fantastiska resa du drömt om! Få en inblick i livet på en surfskola, lär dig intressant surf fakta, kolla in olika surf tekniker, utveckla din kunskap om havet och utforska dom bästa platserna i världen att surfa på.

Hur man surfar

Välkommen till surfteori 101

Surfing är så mycket mer än bara att stå på en bräda i vattnet, det är ett sätt att koppla samman med naturen och förstå hur havet fungerar. När du lär dig att surfa måste du också lära dig att vara säker i vattnet och att kunna identifiera vågor. Oroa dig inte, din instruktör kommer att guida dig genom allt detta. Men tills dess, här är lite surf teori för att komma igång:

SURF DAGBOKEN

Hur lång tid tar det att lära sig surfa?

Surf kan vara krävande men så fort du tagit dig över dom första utmaningarna, blir det bara roligare och roligare. Våra instruktörer är här för att ta dig igenom hela resan, från nybörjare till expert, från fascinerad till hooked! Här är den typiska inlärningskurvan för surf.

Individuell feedback

Oavsett vilken av våra surfcamps du väljer att besöka kommer du att surfa i små grupper tillsammans med en professionell surfcoach. Att surfa i mindre grupper ger dig möjlighet att få så mycket tid som möjligt med instruktören, få individuell feedback och utveckla din surfing på det sätt som är bäst för dig.

Bra saker tar tid

En bra sak att komma ihåg när du lär dig att surfa är att vara förberedd på att det tar tid att bli bra på det. Det är en av de sporter som tar en livstid att bli riktigt bra på, så njut av den magiska resan dit och ha kul i vågorna!

The right level for you

Surfing is a challenging sport, so it’s important that you start at the right level for yourself and work your way up. We have divided our surf classes into levels 1, level 2 and level 3 with different steps within each level. Which level fits you the best?

FRÅN HJÄRTAT

Ett budskap från teamet på Lapoint för att inspirera blivande surfare där ute

Från en surfare till en annan; vårt bästa tips och budskap är att aldrig ge upp. Njut av åkningen, surfet, lär från utmaningarna, fira dina framgångar och ha kul under tiden du lär dig surfa! Och en dag, när du surfar den där perfekta vågen och du inte kan sluta le, så kan vi lova dig att allt kommer vara värt det.

Lära sig att surfa kan vara utmanande, men om du är bestämd och passionerad inför det, så är belöningen stor! Det är aldrig försent att lära sig surfa, och att lära sig surfa efter 30-40 år någonting är inte ovanligt. När du väl börjat, är det lätt att förstå varför så många fastnat och blivit hooked för surfing och förtrollat sig in i denna värld. 

Livsstilen, gemenskapen, "stoken", hälsofördelarna, kopplingen till naturen och känslan av frihet gör att surfing blir så mycket mer än bara en sport. Vi kommer att visa dig det bästa sättet att lära dig surfa och göra din surfsemester med oss verkligt oförglömlig. Låt oss börja!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete