Lapoint CampsLär dig surfa

Hero Learn to Surf page

En introduktion till den bästa sporten i världen

Vi är här för att hjälpa dig förverkliga dina surfdrömmar och vi har samlat ihop användbar information för att du ska komma igång på båsta sätt! Få en inblick i livet på ett surfcamp, lär dig intressant surffakta, kolla in olika tekniker, utveckla din förståelse om havet och utforska de bästa platserna i världen att surfa på.

Hur man surfar

Välkommen till surfteori 101

Surfing är så mycket mer än bara att stå på en bräda i vattnet, det är ett sätt att kopplas samman med naturen och förstå hur havet fungerar. När du lär dig att surfa måste du också lära dig att vara säker i vattnet och att kunna identifiera vågor. Oroa dig inte, din instruktör kommer att guida dig genom allt det här när du kommer till surfcampet. Men tills dess, här är lite surfteori för att komma igång:

SURFRESAN

Hur lång tid tar det att lära sig surfa?

Surfing kan vara krävande men så fort du tagit dig över de första utmaningarna blir det bara roligare och roligare. Våra instruktörer är här för att guida dig genom hela resan, från nybörjare till självständig, från intresserad till hooked! Såhär ser inlärningskurvan ofta ut:

Individuell feedback

Oavsett vilken av våra surfcamps du väljer att besöka kommer du att surfa i små grupper tillsammans med en professionell surfcoach. Att surfa i mindre grupper ger dig möjlighet att få så mycket tid som möjligt med instruktören, individuell feedback och utveckla din surfing på det sätt som passar bäst för just dig.

Bra saker tar tid

En viktig sak att komma ihåg när du lär dig att surfa är att vara förberedd på att det tar tid att bli bra på det. Det är en av de sporter som tar en livstid att bemästra, så njut av den magiska resan dit och ha kul i vågorna!

Rätt nivå för dig

Surfing är en utmanande sport, därför är det viktigt att du börjar på rätt nivå och jobbar dig uppåt. Vi har delat upp våra surfklasser i nivå 1, nivå 2 och nivå 3 med olika steg inom varje. Vilken nivå passar dig bäst?

FRÅN HJÄRTAT

Ett meddelande från teamet på Lapoint för att inspirera blivande surfare där ute

Från en surfare till en annan; vårt bästa råd är att aldrig ge upp. Njut av varje våg, lär från utmaningarna, fira dina framgångar och ha kul under tiden du lär dig surfa! Och en dag, när du surfar den där perfekta vågen och inte kan sluta le, kan vi lova dig att allt slit var värt det.

Att lära sig surfa kan vara utmanande men om du är bestämd och passionerad är belöningen stor! Det är aldrig försent att lära sig surfa, att ta sin första surflektion vid 30-40 års åldern är ingenting ovanligt. När du väl börjat är det lätt att förstå varför så många fastnat för surfing och förtrollats in i den här världen.

Livsstilen, gemenskapen, hälsofördelarna, närheten till naturen och känslan av frihet gör att surfing blir så mycket mer än bara en sport. Vi kommer att visa dig det bästa sättet att lära sig surfa på och göra din surfsemester med oss verkligt oförglömlig. Är du redo?

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete