Surfcamp Costa Rica

Glöm all stress och få smak på det goda livet med en surfsemester till denna exotiska centralamrikanska pärla, häng på till vårt surfcamp i Costa Rica.

Surfsemester i Costa Rica

Pura Vida (rent liv) är ett motto som syns i många sammanhang och har en stor betydelse när det kommer till vad du kan förvänta dig om du väljer att lägga din surfresa hit - här kan du verkligen njuta av livet. Detta paradis är som en tropisk godispåse fylld med vattenfall, palmer, regnskog, fantastiskt klimat och en chill vibe. Milslånga stränder sträcker sig så långt ögat kan nå och precis vid campen finns flera vågor att välja mellan, både för nybörjaren och den mer erfarne surfaren.

Strand, sol och skratt

Du är varmt välkommen till surfcampen i Costa Rica där vi förutom surfkurserna också arrangerar flera andra aktiviteter som du kan ta del av. Kanske vill du surfa non stop, chilla vid bassängen eller bege dig ut på äventyr i närområdet? Oavsett får du med dig många unika upplevelser och en chans att möta nya vänner som kanske också varar livet ut. Efter många surfresor runt om i världen vet vi att det alltid är roligare att dela upplevelsen med andra.


Surfpaket i Costa Rica

Något av det absolut bästa med surfcampet i Costa Rica, förutom den fantastiska surfen, är de oförglömliga soluppgångarna som speglas i det stilla vattnet precis bredvid campet var morgon. Surfkurserna hålls på de härliga stränderna där det finns rolig surf för alla nivåer, välj den nivå på surfkurs som passar dig bäst och dra nytta av våra duktiga instruktörers expertis och kunskap.

Allt var riktigt bra och högt över mina förväntningar.

My Linden

Boende i Costa Rica

Campet ligger på en bergstopp med fantastisk utsikt ända från Manzanillo i söder till Playa Hermosa i norr. Villan är modern med havsutsikt, pool, god mat och en riktigt skön stämning.

Hillside Villa

Vårt sköna camp erbjuder grym surf, en härlig atmosfär och vackra omgivningar.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

visa