Legendarisk surf & drömska omgivningar

Vild djungel, gömda stränder och episk surf gör Costa Rica till en magisk plats för de som söker efter ett äventyr. När du bor på vårt surfcamp i Santa Teresa, Costa Rica har du havet endast några minuter bort. Du kan kombinera surfing med besök till vattenfall, snorkling och actionfyllda äventyr. I Costa Rica är allting genomsyrat av “Pura Vida”; en livsstil som handlar om att ta vara på livets alla goda sidor.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

Pura Vida är livstilen

Varför Lapoint Costa Rica? Soluppgångarna i Costa Rica är kända över hela världen, så att starta din dag med att surfa i Santa Teresa är alltid en bra idé. Vår surfskola ligger bara några få minuters promenad från Santa Teresas långa stränder, vilket ger dig de bästa förutsättningarna för att kunna surfa riktigt mycket. Efter din surflektion får du njuta av en god frukost fylld av tropiska smaker, färsk frukt och favoriter från väst.

Att surfa i Costa Rica innebär att ha kul bland vågor i världsklass, allt bara ett stenkast från vårt surfcamp! Surflektionerna ges på morgonen i det klara vattnet med utsikt över vit strand och grön djungel, under resten av dagen kan du göra precis det som du känner för.

Tillbaka på vårt surfcamp kan du äta en magisk räktaco till lunch, simma i poolen eller utforska området runt campet. 

I den avslappnade surfstaden Santa Teresa hittar du små butiker, bagerier, coola restauranger och mysiga kaféer, så missa inte att strosa runt där i den sköna eftermiddagssolen.

Under din tid hos oss på Lapoint i Santa Teresa har du alltid möjligheten till att krydda din surfresa med olika dagsutflykter och actionfyllda upplevelser. Under veckan kan du också vara med på yogaklasser vid surfcampet för att rå om din kropp lite extra. Livsmottot “Pura Vida” innebär att njuta av de små sakerna och i Costa Rica handlar allting om att ta dagen som den kommer. Den avslappnade atmosfären, det varma klimatet och den gröna omgivningen som formar Santa Teresa gör att det känns naturligt att landa även i yogans värld. Känner du dig redo? Låt äventyret börja!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete