Surf camp i Santa Teresa, Costa Rica

Glöm all stress och få smak på det goda livet med en surfsemester till denna exotiska pärla, häng på till vårt surfcamp i Costa Rica.

Surfsemester i Costa Rica

Vem du än frågar finns det en sak som alla kommer att säga om Costa Rica - Pura Vida. Mottot betyder bokstavligen "rent liv" och är en rätt bra beskrivning av vad du kan förvänta dig av en surfresa hit. Idylliska stränder med palmer, som taget ur en tropisk dröm, gömda vattenfall mitt i regnskogen, magisk surf för alla nivåer och ett varmt klimat året om. Lägg till massvis med god mat, fantastiska människor och en unik avslappnad vibe så har du livet i sin bästa och mest rena form.

Santa Teresa Surfing

Efter ha rest jorden runt i jakten på de bästa surfspotsen, härliga människor och minnen kan vi med säkerhet säga att Costa Rica har nått för alla. Även om du vill surfa hela dagen eller hänga vid poolen och njuta av kaffe och andra lokala läckerheter, är Costa Rica den perfekta blandningen av natur och puls. Oavsett vad som lockade dig till Costa Rica kommer du att åka härifrån med massvis med nya minnen och vänner för livet.
Costa Rica på film

Lapoint Surf Camp Costa Rica

Review: Surfing at Lapoint

Learning to surf in Costa Rica

Surfing i Santa Teresa, Costa Rica

Surfkurserna i Costa Rica hålls vid vita sandstränder i tropiskt vatten. Välj den surfkurs som passar din nivå bäst och lär dig allt du behöver av våra lokala instruktörer.

Allt var riktigt bra och högt över mina förväntningar.

My Linden

Boende i Costa Rica

Villa & Bungalows

Den perfekta platsen för surf, avkoppling och en härlig omgivning.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

Visa