Surf CampSanta Teresa, Costa Rica

Lapoint Santa Teresa, Costa Rica

Vårt surfcamp på Costa rica har en familjär stämning och du kommer snabbt att känna dig som hemma. Bo ett stenkast från stranden och nå Santa Teresas stadskärna genom en kort promenad på tio minuter. Njut av en social och skön stämning på campet, och väl själv när du vill ta en stund för dig själv.

Rummen

Bungalows i djungeln

Välj att bo i ett dorm eller i ett dubbelrum, antingen i vår stora villa eller i någon av våra bungalows. Hos oss är alla rum inredda i en rustik design med stort ljusinsläpp, sköna sängar och moderna faciliteter.

Faciliteter

Pura vida surfhotell

Beställ en tropisk drink i baren och lär känna dina reskamrater i vårt sköna relaxområde under palmträden. Svalka dig i poolen, läs en bok i skuggan eller lägg dig i en hammock för en skön vilostund.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete