Surf CampEriceira, Portugal

Koppling mellan kropp och sinne genom yoga och surf

Gröna böljande kullar, majestätiska klippor och Atlantens lysande blåa hav möts i vacker harmoni här i Ericeira, Portugal. Detta pittoreska paradis är en populär tillflyktsort för människor som söker en fridfull, alternativ och hälsosam livsstil. Lapoint yoga retreat i Ericeira, Portugal är den perfekta platsen att vara på för att sakta ner och komma i kontakt med kropp och själ. Vårt toppmoderna yoga- och surfcamp, omgivet av vacker natur intill stranden, är den vackra och harmoniska plats du har letat efter.

Så, vad kan du förvänta dig?

Ta vara på stunden

På vårt surf och yoga retreat i Portugal börjar dagarna med morgonyoga, ett skönt sätt att väcka kroppen på. Här får du chansen att hitta in i dig själv med meditation och yoga, samt sätta din intention för dagen. Efteråt njuter vi av en god frukost med ett stort urval av smarriga och hälsosamma smaker.

När vi har ätit frukost tillsammans är det dags för dagens surflektion, där du får ta med dig din mindfulness och styrka ut i havet. Surfing är ett härligt sätt att vara i naturen på, samtidigt som du har riktigt roligt. Resten av dagen kan du spendera fritt; utforska området, hänga på campet, dricka en kaffe på ett mysigt kafé, vara med på ytterligare en yogaklass eller varför inte lyxa till det med en massage?

Vi arrangerar även dagsutflykter under veckan, till exempel till en lokal vingård och till den färgsprakande staden Lissabon. På kvällarna samlas vi åter igen för middagar och skönt häng, njuter av solnedgången och pratar om dagens upplevelser.

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete