Surf CampEriceira, Portugal

Lapoint Ericeira, Portugal

När du bor hos oss och har stranden bara någon minut från din dörr är möjligheterna oändliga. Ursprungligen var vårt camp en vingård, men som sedan gjordes om till en härlig surfskola designad för skönt häng. Här är du omgiven av vågor och natur, samtidigt som du har moderna faciliteter och en mysig stämning nära till hands.

Rum

Surfcamp taget till nästa nivå

Välj mellan att bo i singelrum, tvåbäddsrum, dubbelrum, grupprum eller i en svit. Hos oss är alla rum rymliga, med moderna faciliteter, sköna sängar och en avslappnad, bohemisk inredning.

Faciliteter

Ett surfhotell för alla

Med en vacker utsikt över Atlanten, med bar och restaurang, en variation av träningsutrustning, yoga shala, skatebowl och vågor på andra sidan gatan är vårt surfcamp definitivt en plats du kommer att trivas på. Vårt mål är att campet ska vara en naturlig mötesplats och har därför lagt ned en stor omtanke på att skapa faciliteter som bjuder in till skönt häng.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete
/* */