Nordiska äventyr och nya upplevelser

Vårt surfcamp i Hoddevik, Norge ligger i en vacker bukt på den västra kusten av Stadslandet, Norge. Bukten har en lång, vit sandstrand och är omgiven av ståtliga berg. Här kan du ta dina surfkunskaper till nästa nivå och lära känna nya vänner, samtidigt som du får uppleva Norges fantastiska natur.

Surfnivå

Nybörjare till mellan

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

En dag hos oss

Vårt surfcamp i Hoddevik, Norge ligger avskilt, omgivet av storslagen natur. Här är varje morgon rofylld och du kan njuta av en god frukost på vår veranda med utsikt över bukten, eller inomhus i vårt mysiga kök. Senare på dagen tar vi en kort promenad från surfcampet till stranden för att ha dagens första surflektion. Att få surfa i Hoddevik och i Norges klara vatten omgiven av ett magiskt landskap är en upplevelse utöver det vanliga.

Eftermiddagarna kan du spendera fritt och för att verkligen utnyttja din surfresa på vårt surfcamp i Hoddevik, Norge till max rekommenderar vi dig att spana in de olika aktiviteterna som bukten har att erbjuda. Ta en stand up paddleboard och utforska kusten, spela volleyboll på den vita stranden, utmana dig själv i Erviks skateramp eller var med på en yogaklass vid den stora ladan.

En upplevelse du inte får missa är att vandra upp för någon av bergen i närheten och insupa en storslagen utsikt över Hoddevik bukten. Väl på toppen blir du belönad med en otrolig utsikt över stranden, det blå havet och den dramatiska kustlinjen.

På kvällarna samlas vi runt en lägereld och delar historier eller myser inomhus med varsin kopp varm choklad. Frisk bergsluft, grymma surfsessions och sköna kvällar på surfcampet i Hoddevik, Norge är ett bra recept på en lyckad surfsemester.

Läs en bok, slappna av i en soffa eller utmana en vän i ett brädspel. Under sommaren kan du utnyttja de långa, ljusa nätterna med att ta promenader i den sköna kvällsluften. Under de mörkare månaderna kan du få uppleva norrsken vid rätt väderlek, en unik upplevelse! Så vad väntar du på? Hoddevik och Norge väntar på dig!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete