Surf camp i Hoddevik, Norge

En surfresa till Hoddevik är svårslaget tycker vi. Vare sig det är midnattsurf på sommaren eller en krispig vinterdag. Norge och vestlandet är känt för sitt dramatiska landskap och surfing i denna omgivning är en stor upplevelse. En resa till Hoddevik är nästan ett måste för en äventyrslysten surfare.

Varför Hoddevik?

Kanske inte Norge är det första du tänker på när du planerar din surfresa? Men, med sitt spektakulära kustlandskap och branta terräng kan Hoddevik erbjuda något alldeles unikt. Bara det att köra över backkrönet och se ner på den legendariska zick zack-vägen och den djupa dalen är en mäktig upplevelse i sig. Mellan gamla vikingaplatser, sandstränder och höga fjäll ligger Hoddevik, en av världens mest särpräglade surfpärlor. Här surfar du vågor med fjällen, gröna kullar och traditionella trähus i bakgrunden.

Fjäll, surf och nya vågor

Efter många resor runt jorden i jakten på bra vågor hänger fina minnen kvar, många av dem inkluderar vänner, både nya och gamla, som vi delat upplevelserna med. Det är just detta vi menar är den viktigaste ingrediensen till den perfekta surfresan.
Surfpaket i Norge

Resan från Norges alla hörn och ut till Hoddevik har blivit som en pilgrimsfärd för flera norska surfare, inte så konstigt med tanke på vad som väntar vid resans mål. Här finns en enorm sandstrand som är perfekt att lära sig surfa på, men som också kan bjuda på riktigt bra vågor för de mer erfarna surfarna. Våra duktiga instruktörer har stor kunskap och det finns kurser för alla nivåer. Även om sommaren inte bjuder på de största vågorna så är Hoddevik en perfekt plats för longboarding, SUP, vandring och andra upplevelser i den fantastiska omgivningen.

Fantastiskt ställe, grymma instruktörer, vacker natur, fantastiska vågor, fantastiskt liv! :-) 

Tina

Surfing i Hoddevik, Norge

Shangri-La är ett uttryck som definierar ett paradis på jorden. För oss på Lapoint finns många sådana platser och Hoddevik är absolut ett av dem. Lapoint öppnade surfcampet här 2008 och de flesta av våra gäster kommer tillbaka år efter år. En resa hit innebär en unik upplevelse som du inte hittar på många andra platser i världen. Välj mellan två olika camper; Utsikten, där du bor på en höjd ett mysigt hus med bastu, lugn atmosfär och fantastisk utsikt. Eller Innsikten som ligger nära stranden och har en skön stämning och stor härlig trädgård.

Hoddevik - Villa Utsikten

Med den bästa utsikten i hela Hoddevik ger Villa Utsikten dig det mesta av både naturupplevelse och boende.


Säsong: mars - november
Passar: Level 1, 2
Ålder: Från 18 år.

visa

Hoddevik - Villa Innsikten

Villa Innsikten i Hoddevik är ett traditionellt hus som smälter in i det omgivande landskapet, med gångavstånd ner till stranden och vågorna.

Säsong: Mars - november
Passar: Level 1, 2
Ålder: Från 18 år.

visa