Nordiska surfäventyr – minnen för livet

Vårt surfcamp i Hoddevik ligger i en vacker vik på den västra kusten av Stadslandet, Norge. Viken är omgiven av majestätiska berg och har en lång sandstrand. Det avskilda läget har gett utrymme till en sammanhållen surfgemenskap, där du snabbt får en känsla av tillhörighet i gruppen. Känn dig i ett med naturen när du tar din surfing till nästa nivå omgiven av det dramatiska landskapet i Norge.

Surfnivå

Nybörjare till medelgod

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Gratis om- och avbokning upp till 14 dagar innan ankomst

Läs mer

FAQ

Frågor och svar

Så, vad kan du förvänta dig?

En dag hos oss

Vårt surfcamp i Hoddevik, Norge ligger avskilt, omgivet av storslagen natur. Här är varje morgon rofylld och du kan njuta av en god frukost på vår veranda med utsikt över viken, eller inomhus i vårt mysiga kök. Senare på dagen tar vi en kort promenad från surfcampet till stranden för att ha dagens första surflektion. Att få surfa i Hoddeviks klara vatten omgiven av Norges unika landskap är en upplevelse utöver det vanliga.

Eftermiddagarna kan du spendera fritt och för att verkligen utnyttja din surfresa på vårt surfcamp i Hoddevik till max rekommenderar vi dig att spana in de olika aktiviteterna som viken har att erbjuda. Ta en stand up paddleboard och utforska kusten, spela volleyboll på den vita stranden, utmana dig själv i Erviks skateramp eller var med på en yogaklass vid den stora ladan.

En upplevelse du inte får missa är att vandra upp för någon av bergen i närheten och insupa en storslagen utsikt över Hoddeviks vik. Väl på toppen blir du belönad med en otrolig utsikt över stranden, det blå havet och den dramatiska norska kustlinjen.

På kvällarna samlas vi runt en lägereld och delar historier eller myser inomhus med varsin kopp varmt te. Frisk bergsluft, grymma surfsessions och sköna kvällar på surfcampet i Hoddevik är ett bra recept på en lyckad surfsemester i Norge.

Läs en bok, slappna av i soffan eller utmana en vän i ett brädspel. Under sommaren kan du utnyttja de långa, ljusa nätterna med att ta promenader i den sköna kvällsluften. Under de mörkare månaderna kan du få uppleva norrsken vid rätt väderlek, en unik upplevelse! Så vad väntar du på? Hoddevik och Norge väntar på dig!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete