Surf CampFuerteventura, Spanien

Lapoint Fuerteventura, Spanien

På surfcampet i Fuerteventura bor vi tillsammans med gäster från en lokal partner, så här möter du resenärer från olika delar av världen, alla med samma intresse som dig! Vi har två olika hus; “The Villa” med 16 bäddar och The Guest House” med 12 bäddar. Båda husen är riktigt fina, betydligt lyxigare än vad man normalt sett väntar sig på ett surfcamp.

Rum

Rymligt & fräscht

Vi har två olika hus. Oavsett var du väljer att bo så har du tillträde och kan använda faciliteterna i båda husen. Det är ungefär 8-10 minuters cykeltur mellan husen, och cyklar finns att låna på plats. Välj mellan dorm eller dubbelrum. Alla rum är stora och rymliga med egen ingång och har moderna faciliteter och sköna sängar.

Faciliteter - The Villa

Socialt & avslappnat

Hjärtat av campet är den 18 meter långa poolen med omgivande terrass, lounge och matplatser. Här kommer du hänga mesta delen av tiden - njut av solen, bada och träna i polen och häng med sköna vänner. Campkänslan här är den perfekta balansen mellan socialt och privat.

Faciliteter

The Guesthouse

Om du väljer att bo i The Guest House kommer du direkt få en härlig feeling av Fuerteventura. Med ett café och en bar precis bredvid har du full koll på vad som händer i Lajares, och här har du dessutom vyer över vulkanerna, en takterass och en härlig pool. Det är skön stämning, och när du bor på The Guest House har du dessutom tillgång till cyklar så att du kan utforska stan och omgivningarna på egen hand.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete