Surfcamp Marocko

Upplev detta härliga afrikanska land och få en inblick i en unik kultur, samtidigt som du får surfa ditt livs bästa vågor.

Varför Marocko?

Denna mångsidiga destination är välkänd för sin kultur och sitt fantastiska landskap. Det fascinerande landet, beläget i nordvästra Afrika, är en smältdegel av olika kulturer och erbjuder häftiga vyer. Oavsett om du vill surfa nybörjarvågor, vågor i världsklass eller bara strosa runt på de lokala marknadsplatserna, så kommer Marocko garanterat imponera på dig.

Vad kan jag förvänta mig?

Lapoint lovar en härlig atmosfär, massa surf och att du träffar många nya människor. Det är vad vi garanterar – resten är helt upp till dig. Vissa spenderar all tid i vågorna, medan andra tar tillfället i akt att verkligen koppla av eller att testa på andra aktiviteter. Det finns massor att göra förutom surfing så vi lovar att du kommer ha väldigt kul under din vistelse med oss. Varje destination erbjuder sin speciella känsla, unika kultur och fantastiska personal.
















Surfpaket

Välj det paket som bäst passar din nivå på surfingen och utnyttja våra erfarna instruktörer som ger dig instruktioner på din nivå.

Basic - no lessons

Överlag var det en otroligt bra upplevelse =) 

Theis Smedegaard

Boende

Lapoint surfcamp Marocko ligger i Taghazout – hjärtat av Marockos surfparadis. Läget norr om staden Agadir är strategiskt och gör det lättillgängligt att ta sig till de bästa surfbryten i landet. Möjligheten till vågor här är oändlig, både för nybörjare och erfarna surfare. Du bor bara 50 meter från havet så surfen är aldrig långt borta.

La Paix

Campet är ett litet hotell i mitten av staden och har två helt fantastiska takterrasser där vi äter, gör yoga, och avkopplande efter en lång dag av surfing.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

visa