Surfcamp Marocko

Åk på surfresa till härliga Marocko, och få en inblick i den unika kulturen samtidigt som du får surfa ditt livs bästa vågor.

VARFÖR SURFresa till marocko?

Denna mångsidiga destination är välkänd för sin kultur och sitt fantastiska landskap. Det fascinerande landet, beläget i nordvästra Afrika, är en smältdegel av olika kulturer och erbjuder häftiga vyer. Oavsett om du vill surfa nybörjarvågor, vågor i världsklass eller bara strosa runt på de lokala marknadsplatserna, så kommer Marocko garanterat imponera på dig.

DETTA ERBJUDER SURFCAMPET

Lapoint lovar en härlig atmosfär och att du träffar många nya människor. Det är vad vi lovar – resten är helt upp till dig. Vissa spenderar all tid i vågorna, medan andra tar tillfället i akt att verkligen koppla av eller att testa på andra aktiviteter. Det finns massor att göra förutom surfing så vi lovar att du kommer ha väldigt kul under din surfresa med oss. Varje surfläger erbjuder sin speciella känsla, unika kultur och fantastiska personal.Surfpaket i Marocko

Välj det paket som bäst passar din nivå på surfingen och utnyttja våra erfarna instruktörer som ger dig instruktioner på din nivå.

Överlag var det en otroligt bra upplevelse =) 

Theis Smedegaard

Boende i Marocko

Lapoint surfcamp Marocko ligger i Taghazout – hjärtat av Marockos surfparadis. Läget norr om staden Agadir är strategiskt och gör det lättillgängligt att ta sig till de bästa surfbryten i landet. Möjligheten till vågor här är oändlig, både för nybörjare och erfarna surfare. Du bor bara 50 meter från havet så surfen är aldrig långt borta.

La Paix

Campet är ett litet hotell i mitten av staden och har två helt fantastiska takterrasser där vi äter, gör yoga, och avkopplande efter en lång dag av surfing.

Säsong: Oktober - april
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

visa