Surf CampTaghazout, Marocko

Spännande smaker & äventyr runt alla hörn

Marocko: ett land fyllt utav häftiga äventyr och unika upplevelser. Bo på vårt surfcamp i Taghazout, Marocko, och ha havet, surfing i världsklass och vackra solnedgångar precis utanför din dörr. Låt dig svepas med i Marockos färgstarka kultur och följ med oss på upptäckter som tar dig utanför de klassiska turistplatserna. En surfresa hit är något utöver det.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

FAQ

Frågor och svar

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Äkta magi

Några av landets främsta surfspots ligger inom gångavstånd från vårt surf camp i Taghazout, Marocko och du kan börja dina dagar på det allra bästa sättet - med en morgonsurf. På vårt surfcamp erbjuder vi även yogaklasser på takterassen under veckorna, missa inte det!

Marocko är en livlig plats som får dig att leva i stunden, samtidigt som det är enkelt att hitta avslappning. Det är en perfekt plats för att testa på yoga, eller för att fördjupa sig ytterligare i välmåendet värld. Efteråt kan du njuta av frukost på vår färgglada takterrass, med en utsikt över stranden och de rullande vågorna.

Att surfa i Marocko är en speciell upplevelse och vårt surfcamp är den perfekta basen för dig som vill samla så mycket erfarenhet som möjligt. Taghazout kallas för Marockos huvudstad när det kommer till surfing och vi har massvis med bra platser att välja på till våra surflektioner.

Efter surflektionen kan du chilla på surfcampet, hänga på stranden eller upptäcka området kring Taghazout. Under veckan erbjuder vi olika aktiviteter och dagsutflykter för dig som vill krydda din semester lite extra. Utforska den vidsträckta öknen, livliga marknader och Marockos magi. Vi har blivit förälskade i landet av en anledning, och högst troligen kommer även du att falla för dess charm.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTAT DEN

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete