Surf camp i Marocko

Följ med till vårt surfcamp i unika Taghazout i Marocko. Detta dynamiska nordafrikanska land har en alldeles speciell atmosfär, spännande kultur och skön surfvibe. Marocko bjuder på grymma vågor och långa pointbreaks.

Surfresan till Marocko

Marocko ligger nordväst i Afrika och har en väldigt varierande natur med snötäckta fjäll, öken och vackra oaser. När du ger dig ut för att surfa på en av de milslånga sandstränderna möter du säkert en kamel eller två. Ett överflöd av vågor i världsklass tillsammans med färgrik kultur, låga priser och varmt och skönt klimat gör landet till ett perfekt resmål. I Taghazout har du gångavstånd till flera av de bästa vågorna och nära till restauranger och andra platser där du kan suga in den sköna atmosfären. Detta är ett land som garanterat kommer imponera på dig.

Kameler, vågor & vänner

En lyckad surfresa kan bestå av mycket, men att dela det äventyret med andra sköna människor är ändå något speciellt. På vårt surfcamp i Marocko kommer du alltid att känna dig välkommen och få möjligheten att dela upplevelsen med nya vänner som kanske varar för livet. Om du inte redan har gjort upp en egen plan för var du vill se och göra så arrangerar vi många roliga aktiviteter och utflykter som du kan vara med på. Oavsett, är vi helt säkra på att du inte kommer ha en tråkig stund och att det alltid finns någon att dela magiska ögonblick med.

Surfpaket i Marocko

Vågorna i Marocko är kända för att vara några av världens bästa och här hittar du helt otroliga pointbreaks. De långa stränderna har perfekta förhållanden för dig som ska prova surfen för första gången. Valmöjligheterna är många då vi har kurser till alla nivåer, välj den som passar dig bäst och ta vara på möjligheten att lära av våra fantastiska instruktörers kunskap och expertis.

Överlag var det en otroligt bra upplevelse =) 

Theis Smedegaard

Surfing i Marocko

Lapoint surfcamp ligger 50 meter från havet i Taghazout som är ett litet samhälle strax norr om Agadir. Det är hjärtat av surfmeckat i Marocko och från surfcampets mysiga takterrass ser du en av landets längsta vågor. Det är absolut “the place to be” om du uppskattar vågor av första klass - både för nybörjaren och den erfarne surfaren. Att surfa i den gyllene solnedgången här är en unik upplevelse i sig och vi vågar påstå att du kommer hem med ett alldeles speciellt minne efter besöket hos oss på Lapoint i Marocko.

La Paix

Campet är ett litet hotell i mitten av staden och har två helt fantastiska takterrasser där vi äter, gör yoga, och avkopplande efter en lång dag av surfing.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

visa