Surf CampTaghazout, Marocko

Lapoint Taghazout, Marocko

Vårt surfcamp i Marocko ligger inom gångavstånd från havet och några av landets främsta surfspots. Vi är placerade i hjärtat av Taghazout vilket är en perfekt utgångspunkt för dig som är på jakt efter genuina upplevelser och spännande äventyr.

Rummen

Charmigt och äkta

Välj mellan att bo i dorm, dubbelrum eller i en lägenhet. På vårt camp är alla rum inredda i en avslappnad, bohemisk stil med naturliga färger och detaljer inspirerade från Marockos kultur.

Faciliteter

Familjekänsla

Vårt surfcamp ligger bara några meter från havet och har en magnifik takterass med sköna sittgrupper. Campet bjuder in till massvis av socialt häng, samtidigt som det finns avslappnande oaser för stunder av stillhet.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete