Villa & Bungalows - Costa Rica

En grönskande oas alldeles intill stranden med surf runt hörnet; detta är den perfekta utgångspunkten för din surfresa i Santa Teresa, Costa Rica.

Villan & Bungalows

Surfcampet ligger i en trädgård med ett storhus och fem mindre bungalows. Villan ligger endast tre minuter söder om Santa Teresa med gångavstånd till den underbara stranden Playa Carmen. Med en härlig lounge och pool är detta den perfekta platsen att återhämta sig efter en händelserik dag.

Området - Santa Teresa

Santa Teresa är en charmig lite surfby full av mysiga restauranger. Vi älskar det för folket, för den goda maten och för Pura Vida viben. Santa Teresa är också känt för bra naturliv, några av världens vackraste stränder och en oslagbar atmosfär.


Information

Rum

Campet består av ett stort hus, ”huvudhuset” och fem mindre bungalows. I huvudhuset ligger våra sovsalar med fyra sängar och eget badrum samt våra dubbelrum med queen size sängar. Dessa rum är de billigaste vi har att erbjuda för respektive rumstyp.

 

Bungalowsen är fint belägna på den stora gården kring huvudhuset. Fyra bungalows är sovsalar med sex sängar och eget badrum. Den femte bungalowen är istället ett mysigt dubbelrum, perfekt för par.

Detaljer

Daglig städning i rummen

    • Wifi
    • Pingis bord
    • Swimming pool
    • Lounge område

Vad ska jag ta med?

  • Handduk for stranden och ett stort leende

 

Surfpaket i Costa Rica

Välj startdatum och boka din resa

Please note that we show the first available option after the date you selected