Surf CampHoddevik, Norge

Lapoint Hoddevik, Norge

På vårt surfcamp i Norge bor det människor från hela världen, där alla har gemensamt att de är ute efter en annorlunda upplevelse. Du bor omgiven av rofylld natur och har en mängd olika spännande aktiviteter och riktigt bra surf precis utanför din dörr. En given plats för dig som vill lära känna likasinnade människor!

Rummen

Den norska "hytte"-känslan

Välj mellan att bo i dorms eller i ett dubbelrum i någon av våra två mysiga villor. Njut av sköna sängar, en mysig stämning och en cool, rustik inredning.

Faciliteter

Villa Insikten

Välj mellan de två villorna: Villa Utsikten ligger på en sluttning med en vacker utsikt över bukten och erbjuder en avslappnad vibe och en traditionell bastu. På Villa Innsikten är det mer som händer, mycket socialt häng, en kortare promenad till stranden och en mängd olika utomhusfaciliteter.

Faciliteter

Villa Utsikten

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete