Guides

Varför att resa ensam borde vara på din bucketlist

Allt för många, tänker att resa ensam är något som låter läskigt och obekvämt, men som många har upptäckt; är att om du går ut från din komfortzon och ger dig ut i världen på egen hand, så väntar en magisk resa. Fortsätt läs för de bästa tipsen för din soloresa till ett av våra surfcamps. 

Hitta magin utanför din komfortzon

Att överkomma rädslan av att resa ensam, kommer definitivt ge dig en adrenalinkick och en helt ny känsla av att vara levande. Att ta beslutet och boka dig en resa på egen hand är faktiskt den läskigaste biten - när du sitter på flyget mot ett tropiskt paradis kommer du att få en stark känsla  av tillfredställelse och frihet. Den befriande känslan av oändliga möjligheter är beroende, och när du väl har rest ensam en gång, så kommer du troligen att göra det igen. 

Boosta din självkänsla!

Att åka till ett av våra surfcamps ensam och att lära sig surfa kommer att utmana dig- på bästa möjliga sätt. Genom att få nya vänner på surflektionerna och på surfcampet, kommer du att inse att du är kapabel till så mycket mer än du tror. Genom att hantera resor, surf och sociala situationer i nya förhållanden på egen hand, får du en äkta, innerlig självförtroende-boost. Det känns FANTASTISKT!  

Skapa vänner för livet

Du kommer bli överraskad över hur många som reser ensam till våra surfcamps, och också hur enkelt det är att skapa kontakt med de andra resande på campet. På flera sätt, är det nästan alltid enklare att träffa nya vänner när du är ensam, eftersom en öppen och nyfiken vibe attraherar människor.

Att bo på ett av våra camps är också en fantastisk möjlighet till att träffa folk från hela världen, och du kommer finna dig själv ha intressanta samtal och lära känna världen på helt nya sätt. Genom att vara omkring folk från främmande länder och kulturer som engagerar dig på olika sätt, kommer du också lära känna dig själv bättre. 

Gör världen till din lekplats

Genom att resa ensam, är du väldigt flexibel och kan bocka av surf från din bucketlist utan att vänta på rätt tidpunkt. Många väntar i flera år på vänner som säger att dom vill åka med på en resa men som aldrig tar sig i kragen att planera resan- det är alltid fel tidpunkt eller en anledning att inte åka. Världen är därute och väntar på dig, och det bästa du kan göra är att upptäcka den själv!

På våra surfcamps träffar du likasinnade människor som du kan skapa kontakt med och fortätta din resa med. Helt plötsligt är planeringen av din nästa resa mycket enklare när du har "vänner som är up-for-it" , som vill göra samma saker precis som du! 

Några av våra Camps & Retreats

Ditt val - vilket camp är din favorit?

Senaste blog poster