Surfcamp & surfresor med Lapoint - våra surfdestinationer

Våra surfcamps runt om i världen är synonyma med ”good times”, ”chill vibe”, härliga människor och fantastisk surf i vackra omgivningar.

Våra camps

Oavsett om du gillar varmt eller kallt vatten, öken eller tropiskt klimat, stadsliv eller avlägsna öar – vi erbjuder allt. Våra camps på Bali, Sri Lanka, Norge, Portugal, Marocko och Costa Rica har alla hög standard på boendet men också en unik atmosfär för just den destinationen att adda till upplevelsen. Campen har även olika typer av rum, faciliteter och sociala aktiviteter – bara välj det som passar just dig bäst.

vad kan jag förvänta mig?

Lapoint lovar en härlig atmosfär, massa surf och att du träffar många nya människor. Det är vad vi garanterar – resten är helt upp till dig. Vissa spenderar all tid i vågorna, medan andra tar tillfället i akt att verkligen koppla av eller att testa på andra aktiviteter. Det finns massor att göra förutom surfing så vi lovar att du kommer ha väldigt kul under din vistelse med oss. Varje destination erbjuder sin speciella känsla, unika kultur och fantastiska personal.

Fantastiskt ställe, grymma instruktörer, vacker natur, fantastiska vågor fantastiskt liv! :-) 

Tina Borge Kvalsvik

Destinationer