Din drömsurfresa

Surfa i Maldiverna står nog på alla surfares bucketlist. Detta paradis i den indiska oceanen har vågor i världsklass kombinerat med vyer utan sitt like. Maldiverna erbjuder surf för de något mer erfarna surfarna. Häng med oss runt i paradiset så ser vi till att du fångar ditt livs våg.

Kunskapsnivå

Mellan till avancerad

Drömresa

Bo på en båt

Vibe

Avslappnat

Hållbarhet

CO2-kompenserad

FAQ

Frågor och svar

SO, WHAT SHOULD I EXPECT?

Hur ser en vanlig dag ut i Maldiverna?

Föreställ dig hur du vaknar upp ombord en stor båt i Maldiverna. Det första du gör är att ta en kopp kaffe medan du kollar ut över det klarblå vattnet och de otroliga vågorna. Sen är det bara att hoppa i vattnet och njuta av de varma havet tills energin börjar ta slut. Då är det bara att paddla tillbaka till båten där lunchen står redo.

På eftermiddagen kan du välja om du vill ta en tur till någon liten by, fridyka eller bara chilla på båten. Om du inte kan få nog av vågorna kan du också välja att hoppa i igen efter lunch och surfa tills solen går ner. När alla är klara efter sina aktiviteter ses vi runt middagsbordet och delar en fantastisk middag tillsammans. Kan det bli bättre? En bucketlist surfdestination för många surfare, att bo på en båt och kunna hoppa i direkt utanför revet för att sedan surf your little heart out till solen går ner tillsammans med nyfunna vänner i Maldiverna. Kan det bli bättre?

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Hållbarhet

STRANDEN ÄR VÅRT HEM. VI LÄMNAR DEN BÄTTRE ÄN VI HITTADE DEN.

Vi har åtagit oss vårt hav, stränder och samhället. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd. Vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med återvinning och att vidta andra åtgärder för miljön. Varje vecka arrangerar vi strandstädning och återvinningsaktiviteter på våra camps för att säkerställa att våra hem förblir som det var tänkt att vara.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete