Surf CruiseMaldiverna

Din drömsurfresa

Surfa i Maldiverna står nog på alla surfares bucketlist. Detta paradis i den indiska oceanen har vågor i världsklass kombinerat med vyer utan sitt like. Maldiverna erbjuder surf för de något mer erfarna surfarna. Häng med oss runt i paradiset så ser vi till att du fångar ditt livs våg.

Kunskapsnivå

Mellan till avancerad

Drömresa

Bo på en båt

Vibe

Avslappnat

Hållbarhet

CO2-kompenserad

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Hur ser en vanlig dag ut i Maldiverna?

Föreställ dig hur du vaknar upp ombord en stor båt i Maldiverna. Det första du gör är att ta en kopp kaffe medan du kollar ut över det klarblå vattnet och de otroliga vågorna. Sen är det bara att hoppa i vattnet och njuta av de varma havet tills energin börjar ta slut. Då är det bara att paddla tillbaka till båten där lunchen står redo.

På eftermiddagen kan du välja om du vill ta en tur till någon liten by, fridyka eller bara chilla på båten. Om du inte kan få nog av vågorna kan du också välja att hoppa i igen efter lunch och surfa tills solen går ner. När alla är klara efter sina aktiviteter ses vi runt middagsbordet och delar en fantastisk middag tillsammans. Kan det bli bättre?

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete