Surf CruiseMaldiverna

Din drömsurfresa

Surfa i Maldiverna står nog på alla surfares bucketlist. Detta paradis i den indiska oceanen har vågor i världsklass kombinerat med vyer utan sitt like. Maldiverna erbjuder surf för de något mer erfarna surfarna. Häng med oss runt i paradiset så ser vi till att du fångar ditt livs våg.

Kunskapsnivå

Mellan till avancerad

Drömresa

Bo på en båt

Vibe

Avslappnat

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Hur ser en vanlig dag ut i Maldiverna?

Föreställ dig hur du vaknar upp ombord en stor båt i Maldiverna. Det första du gör är att ta en kopp kaffe medan du kollar ut över det klarblå vattnet och de otroliga vågorna. Sen är det bara att hoppa i vattnet och njuta av de varma havet tills energin börjar ta slut. Då är det bara att paddla tillbaka till båten där lunchen står redo.

På eftermiddagen kan du välja om du vill ta en tur till någon liten by, fridyka eller bara chilla på båten. Om du inte kan få nog av vågorna kan du också välja att hoppa i igen efter lunch och surfa tills solen går ner. När alla är klara efter sina aktiviteter ses vi runt middagsbordet och delar en fantastisk middag tillsammans. Kan det bli bättre?

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete