DSC0139
  • Lapoint
  • Blogg
  • Vi söker Country Manager (marketing) för Sverige

Vi söker Country Manager (marketing) för Sverige

Vi är på jakt efter en surfintresserad Country Manager för den svenska marknaden. Ditt jobb kommer vara att upprätthålla nuvarande samarbeten på den svenska marknaden, samt skapa nya samarbeten för att öka varumärkeskännedom. När du ingår nya samarbeten kommer du att jobba tätt med marknadschefen på Lapoint, och med produktionsavdelningen för att utveckla, leda, följa upp och avsluta kampanjer du startar. Du kommer att vara ansvarig för hela processen och jobba självständigt från ide till genomförande och uppföljning.

Du behöver inte vara bosatt i Sverige, och kan i princip jobba varifrån som helst i världen. De flesta på Lapoint jobbar säsongsbaserat där surfen är bäst; några sitter i Ericeira, några i Lofoten, andra på Sri Lanka och några på Bali. Här är vi väldigt flexibla, och så länge du känner att du själv klarar att jobba målinriktat och har ett bra driv kan du jobba var du vill, vare sig det är på huvudkontoret i Ericeira eller på en ö i Indonesien.

Arbetsuppgifter: – Utarbeta och implementera en marknadsstrategi i linje med företagets strategi och mål. – Utforma och implementera marknadsföringsaktiviteter – Ansvarig för marknadsföringsbudget. – Driva olika marknadsföringsprojekt. – Öka Lapoints varumärkeskännedom på den svenska marknaden. – Ansvara för att generera trafik till Lapoints hemsida genom samarbeten och aktiviteter. – Upprätta och upprätthålla samarbeten med svenska butiker, influencers, media och annat.

Kvalifikationer: – Vi letar efter en surfintresserad och målinriktad person som är van att jobba självständigt och får saker gjorda. – Du är en person som inte ger upp efter första försöket, utan ser till att du når dina mål. – Du är lite av en entreprenör. – Du är en social person som vill möta nya människor och skapa nya relationer. – Du har ett bra nätverk i den svenska marknaden bland influencers, företag, media m.m. – Du är en kreativ person som tänker utanför boxen. – Goda skriftliga kunskaper på svenska, till bland annat översättning av texter. – Du är en person som kan tänka dig att surfa, resa och jobba på våra olika destinationer runt om i världen. – Du surfar, eller har kanske bara testat att surfa tidigare, och brinner för att få mer tid att surfa i vardagen.   Detta är en heltidstjänst med tillträde snarast. Intresserade ombeds skicka in sin ansökan till careers@lapointcamps.com innan 1 november 2017.

Exempel på arbetsuppgifter:

Surfsessions med Markus Boman från Surfers Varberg, Peter, Seb, Hallvard och flera – från samarbetsveckan med Surfers.se - en av Sveriges största surfbutiker.

Senaste blogginläggen