watching waves bali

Guider

EN GUIDE TILL BALI, INDONESIEN

Ibland är det svårt att veta var man ska börja för Bali är helt enkelt fullt av spännande aktiviteter, dolda pärlor och tropiska drömmar. Men bli inte orolig, vi har föreberett den perfekta listan så att du slipper oroa dig för spendera tid på fel saker. I vår guide har du en sammanfattning av vad man borde se och göra för att uppleva det allra bästa av Bali.

Canggu   Canggu är en väldigt speciell plats och det var också här som vi valde att öppna vårt första camp på Bali i 2012. Området har en unik vibe och är himlen för alla som gillar prisvärd och enastående mat, smoothies och drinkar.

coffee and fruit bowl canggu

Du hittar också riktigt bra shopping i området. Om du är på jakt efter kläder, smycken eller inredning, kolla in Batu Bolong och Echo Beach. Det finns dessutom gott om bra vågor för surfare av alla nivåer, för nybörjare så som för erfarna surfare.

Oavsett om du är sugen på fest och beer-pong på Old Man’s, Instagram-vänliga smoothie bowls på Shady Shack eller en kokosnöt i solnedgången på Echo Beach, Canggu har allt!

surfer girls bali

Seminyak   Med något av den bästa shoppingen på ön samt barer och restauranger så långt ögat kan nå, Seminyak är ständigt i rörelse. Drifter surf shop, Seminyak Village shopping mall, The People vs., Channel Island flaggskeppsbutik och The Nyaman Gallery är endast några av de grymma butiker i området. Vi älskar att gå till Potato Head för en välförtjänt shoppingpaus och en drink vid deras pool. För kaffe, kolla in Revolver, vilket enligt oss har det bästa kaffet på Bali.  

seminyak beach club

Uluwatu   Uluwatu och de närliggande områdena Bingin och Padang Padang ute på Bukit-halvön är var du hittar några av de bästa vågorna på jorden. Om du är skicklig nog, ta möjligheten att paddla ut till nån av spotsen här, omgett av höga klippväggar. Det finns också massvis av härliga mat- och drinkställen så som välkända Single Fin i Uluwatu, Cashew Tree i Bingin, Bukit Cafe och Budha Soul i Padang, som alla är värda ett besök.

uluwatu single fin

Sanur   Det här är platsen där många av Lapoints Level 2- och Level 3-klasser hålls. I Sanur, nära Turtle Island (Serangan), hittar du några av öns allra vackraste laguner och rev. Stämningen är avslappnad och Sanur är perfekt för långa dagar på stranden och en drink i solnedgången.

people eating dinner sanur bali

Kolla in Tree bar på Artotel Beach Club för den perfekta dagen i solstolen, för att sedan njuta av Fire Station’s grillade biff och ökända Long Island ice tea. För lunch, gå till Soul in a Bowl, där hittar du både vegetariskt, burgare och smoothie bowls. Genius cafe i södra änden av stranden är också helt klart värt ett besök, både för maten och snabbt wifi 🙂

sunset beach sanur

Ubud   ”Vad ska man göra i Ubud?” är en av de allra vanligaste frågorna vi får av gäster som vill ha en inspirerande upplevelse.

ubud jungle mountain road

Vi älskar Ubuds unika tempel, grönskan, den spektakulära naturen och yogakulturen. Hälsa på aporna i ‘The monkey forest’, ta en promenad bland de vackra risfälten, besöka Goa Gajah eller ta en vinyasa-klass på Yoga Barn; det finns nått för alla i Ubud. Fråga oss på bokning eller camp-staffet om fler tips.

dancing girls yoga top

Senaste blogginläggen