sri lanka ahangama map
  • Lapoint
  • Blogg
  • GUIDE – DET HÄR FÅR DU INTE MISSA PÅ SRI LANKA

Guides

GUIDE – DET HÄR FÅR DU INTE MISSA PÅ SRI LANKA

Safari, stränder, staden Galle och lokala middagsställen – här är Lapoints egna guide till Sri Lanka. Den här ön sitter på en ocean av skatter, allt från berg till fantastiska restauranger och surfspots, så dyk in och njut av våra bästa tips för surfresan.

SIGHTSEEING & GUIDADE TURER

Adam’s peak Adam’s peak är ett 2243m högt berg en bit in på ön, men det är väl värt den extra resan. Utsikten från toppen är hänförande, och en hike upp är en välkommen paus för slutsurfade muskler. Området runt berget är ett djurskyddsområde som är hem till massor av arter från elefanter till leoparder. Berget anses också vara heligt för buddhister, hinduer samt vissa muslimer och kristna.

Yoga

Yoga har nästan blivit en synonym till Sri Lanka, därför erbjuder vi två yogalektioner varje vecka på surfcampet. Ibland kan det nästan kännas som att du bor på ett yoga-retreat, med alla lektioner och individuella övningar som pågår under veckan. Du hittar garanterat en yogakompis om du vill hitta ditt inre lugn efter en hård dags surf, sol och good times.

Senaste blogginläggen