yogi with bracelets

Nu lanserar vi yoga retreats i Sverige!

Utforska en underbar kombination av yoga, meditation, god mat och aktiviteter, och träffa nya vänner i natursköna omgivningar – våra yoga retreats är en unik upplevelse för kropp och själ!

Lapoint har lång erfarenhet av yoga och håller yogaklasser på de flesta av våra camps runt om i världen. Nu vill vi dyka ännu djupare in i yogas fantastiska värld genom att lansera yogaretreats också i Sverige. Varje retreat komponeras och leds av skickliga yogainstruktörer med många års erfarenhet. Ditt välbefinnande, både fysiskt och mentalt, kommer att stå i centrum för upplevelsen och du kommer att träffa likasinnade människor i vackra omgivningar.

Våra yogaklasser är för alla

För oss handlar yoga om att må bra och att ha roligt. Du är välkommen precis som du är till vårt retreat och det är ett väldigt viktigt: att ALLA har en plats hos oss. Du som är ny till yoga, du som kanske har testat yoga och vidare till dig som har en egen praktik.

 Klasserna anpassas för alla nivåer och det finns något för alla, oberoende på vart du är i din yogaresa. Det enda du behöver fokusera på är att stärka förbindelse mellan din kropp, ditt sinne och din andning.

SMULTRONSTÄLLEN VALDA MED OMSORG

Vi har fokuserat på att hitta boenden med en avslappnande och intressant miljö som avspeglar de olika retreatsen. Platser där du kan spendera din fria tid hur du vill, ha ett samtal med en ny vän, läsa en bok eller sitta eller titta på stjärnorna.

Våra yoga retreats anpassas till landskapet där vi är, för att knyta ihop inte bara det kroppsliga utan också för att stärka förbindelsen till naturen runt omkring oss. För att göra det enkelt för dig så har vi ett urval av destinationer runt om i landet, platser som vi har valt ut för att du ska få uppleva ett par underbara dagar.

Senaste blogginläggen