Garden Villa - Sri Lanka

Vår Garden Villa ligger nära stranden och optimala surfförhållanden. Ta det lugnt och njut en kall dryck i en av de många skuggade lounger i den tropiska trädgården.

Villan

Garden Villa erbjuder många hängställen i trädgården, balkonger eller solstolar. Du kan också njuta av vår privata trädgård för att sola, spela volleyboll eller göra annat kul. Vågorna som bryter i närheten av campet är snälla och perfekta för nybörjare. Om du är en mer erfaren surfare kan du gå till slutet av stranden och surfa ”The Rock” – en av Sri Lankas bästa vågor för de som kan. Garden villa är perfekt för att slappna av efter din surfsession.Info

Rum

  • Dorm
  • Att dela rum är ett perfekt sätt att träffa nya vänner. Varje flerbäddsrum har fyra bekväma sängar. Man delar badrum med ett annat likadant rum. Dessa rum är perfekta för dig som har mindre resebudget.
  •  

    Superior dorm

  • Dessa är premium rum för 4-6 personer – alla med egna badrum. Dessa rum passar perfekt för ensamresenärer eller för resande med vänner eller familj.
  •  

Dubbelrum

Garden Villa har dubbelrum med luftkonditionering och privata badrum. Sov som en kung eller drottning och vakna upp till nybryggt kaffe och frokostbuffé.

 

  • Annex dubbelrum
  • Ett dubbelrum till priset av ett dorm, detta är vårt mest budgetvänliga alternativ för två. Placerat alldeles i anslutning till campet med tillgång till allt det roliga och dets faciliteter. Alla Annex dubbelrum har luftkonditionering och privata badrum.

Service och faciliteter

Pool

Volleybollplan

Vad bör jag ta med?

  • Handduk

 

 

VANLIGA FRÅGOR

Är flyg inkluderat i paketpriset?

Nej, du måste ta dig till resmålet på egen hand, men vi kan hämta upp dig på flygplatsen.

 

Finns det en kölista eller tillgängliga bäddar som inte visas på hemsidan?

Du är alltid välkommen till vårt hem, men om det inte visar lediga platser på hemsidan, så är vi helt fullbokade den veckan. 

 

Kan mitt startdatum vara flexibelt?

Mycket av det som är speciellt att bo med oss under veckan är att gästerna skapar kontakt tillsammans. Så därför är det endast de startdatum som visas på hemsidan.

 

Jag vill ha ett eget rum, hur går jag tillväga då?

Det bästa, och enda sättet för att få ett privatrum är att boka ett dubbelrum för 1 person. (Ja, detta betyder att du behöver boka ett helt dubbelrum för dig själv).

 

Hur bokar vi flera olika surfnivåer för varje gäst i samma bokning?

Boka det paket du vill ha tillsammans med de andra surfarna du reser med till samma nivå, och skicka oss ett mail till info@lapointcamps.com med bokningsreferens, och samtliga namn och nivåer. Så löser vi det för er, inga problem! 

 

Jag vill shredda hårt hela veckan. Vad händer om havet inte levererar bra förhållanden under min vistelse?

Var vänlig och läs igenom våra villkor för detaljer om återbetalning och ersättning.

 

Hur kommer surfförhållanden troligen se ut under min vistelse?

Vi hänvisar till Magicseaweeds ”säsongs” data för uppskattning av förhållanden, och våg- och vindhistorik.

 

Kan jag reservera en plats på campet för att tänka på det ett par dagar?

Ja, självklart! Läs igenom vår OPEN PURCHASE POLICY i vår FAQ avdelning för detaljer. 

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.