Pool at Lapoint Surf camp Ericeira Portugal
  • Lapoint
  • Blogg
  • Glada nyheter - den 5e juli öppnar vi upp vårt surf camp i Ericeira!

Information

Surf

Glada nyheter - den 5e juli öppnar vi upp vårt surf camp i Ericeira!

Efter några tuffa månader med ett osäkerhet i världen är vi nu glada att kunna informera om att vi öppnar vårt surf och yoga camp i Ericeira igen den 5e juli. 

Ok, så hur är läget i Portugal?

Portugal är nu helt öppet för turism, med öppna gränser för alla nationaliteter och inga krav på karantän. Våren har varit fantastisk, med mindre turister och mindre folk i lineupen - med andra ord mer surf, mer tid för att lära och möjlighet att få vågorna för dig själv! 

Supermarkets, butiker, restauranger, uteserveringar och stränder är öppna som vanligt, men nattklubbar håller fortsatt stängt vilket innebär att det är en mer relaxed stämning i byn. Barerna är dock öppna, så du kan se fram emot att njuta av en öl efter dina surf sessions!

Och hur är läget på campet?

Vårt camp är öppet som vanligt från 5e juli, med surf camps och yoga retreats. Naturligtvis håller vi oss uppdaterade och är löpande i kontakt med de portugisiska myndigheterna om det kommer nya rekommendationer. Vi är också stolta över att kunna säga att vi nu har fått en “Clean and Safe”-certifiering från de portugisiska turistmyndigheten Turismo de Portugal, vilket innebär att vi följer deras riktlinjer för städning och renhållning och har godkänt att hålla öppet.

Mat och allt annat på campet

Vår bar och restaurang håller öppet som vanligt, men istället för att ha en frukostbuffé serverar vi dig nu en frukosttallrik med massor av gott. Du kan också välja om du istället vill ha en frukostpåse, då fixar vi det istället. Ditt val! 

Ta ett svalkande dopp i vår pool, träna dig trött i vårt utegym eller ta en skateboard session i vår bowl - allt på campet är öppet och till för dig att njuta av! 

Som vanligt så när du bokar en full veckas surfcamp, yoga retreat eller bara Bed and breakfast så är ankomstdag på söndagarna, vi håller alltid en fast ankomstdag så att alla gäster får lära känna varandra och spendera en hel, härlig vecka ihop. Du vet väl att du och dina vänner kan boka olika paket inom surf & yoga eller boka olika nivåer på surflektionerna? Ta med både dina surf- och yogavänner och häng en vecka ihop på vårt camp, även om ni gör olika aktiviteter under dagarna. 

Mindre grupper på surflektionerna

Vår passion är att du ska upptäcka surfglädjen och ta dina kunskaper till nästa nivå - vi vill dela vågorna med dig! Med licensierade instruktörer är våra surflektioner öppna som vanligt, men vi kommer att ha max 5 personer i varje surfgrupp.

Bo i dorm eller boka ett privat singel-/dubbelrum

Du kan boka en säng i dorm, dubbel/tvåbäddsrum eller en suite. Reser du själv? I så fall kan du antingen bo i dorm eller boka ett tvåbäddsrum själv för en extra kostnad. 

Klart jag vill på surf camp, men hur tar jag mig till Lissabon och Ericeira nu?

Det är faktiskt ganska lätt att flyga till Lissabon även nu, med flera flighter från olika flygbolag varje dag från de större städerna i Sverige. Kolla momondo för att göra enkla prisjämförelser! Om du inte vill flyga så kan man ta sig med buss/tåg från många platser i Europa, eller varför inte fylla bilen och göra en roadtrip med andra surfsugna vänner? 

När du väl är på plats i Lissabon kan du antingen ta dig till Ericeira själv, eller så bokar du en transfer med oss från Lissabons flygplats så hämtar vi dig och tar dig smidigt och säkert till campet.

Senaste blogginläggen