Bali road on the top of the jungle mountain
  • Lapoint
  • Blogg
  • Våra favoritsaker att göra på Bali under våren

Surf

Våra favoritsaker att göra på Bali under våren

Våren är lågsäsong på Bali vilket betyder mindre folk på stranden, ute i vattnet och på sightseeing. Alltså, mindre köer och mer utrymme för dig att njuta av din semester!

Skäm bort dig själv

Om du vill ha en massage, spabehandling eller hänga vid poolen hela dagen finns det gott om härliga ställen, så som Potato Head, Ku De Ta, The Lawn och Finns Beach Club. Under sommaren är dessa ställen ofta proppfulla, men på våren kan du njuta av en mer chill stämning och mer plats.

Utforska ön Vi absolut älskar södra och östra delarna av Bali, men det finns så många andra pärlor att utforska. Ubud, Singaraja, Buleleng och Menjangan är bara några exempel som är väl värda ett besök. Här är det generellt lugnare och mycket mindre turister, speciellt under våren. Det är ställen som ger dig en känsla av att upptäcka det outforskade. Hyr en scooter, på med solkrämen och se vart vinden tar dig!

Yoga

Passa på att stanna på en av de många yogastudios som finns på ön när du är ute och upptäcker. En stretchpaus efter en lång scootertur är räddningen! Eftersom det är mindre turister här under våren är det lättare att vara spontan och ta en drop-in klass. Dessutom är det två yogaklasser som ingår och hålls på campet, för dina surfmusklers skull.

Utflykt till vattenfall

Det finns gott om vattenfall på Bali och många av dem är helt fantastiska! Får vi välja åker vi till Tegenungan, Gitgit och Sekumpul. Efter vinter och regnsäsong är våren den perfekta tiden att upptäcka vattenfall på Bali.

Upplev grönskande risfält

Risfälten och risterrasserna vid Tegallalang är otroligt vackra och grönskande den här tiden på våren. Njut av en morgonkaffe och blicka ut över de fantastiska fälten som skiftar i grönt, blått och guld.

Bonus: Surfa

Med färre människor i vattnet och ändå gott om vågor är det en helt perfekt tid att besöka . Det är en otrolig upplevelse att lära sig att surfa på Bali året runt, men våren är extra bra eftersom det finns vågor på både öst- och västkusten. Kuta beach, Legian beach, Canggu beach, Sanur, Nusa Dua, Uluwatu, Bingin, Dreamland och Butik halvön - du har så många möjligheter! Kom och surfa med oss i vår! Vi ser fram emot att dela vågor med dig.

Senaste blogginläggen