La Paix - Marocko

Vårt hus är ett litet hotell i stadens centrum, som erbjuder två fantastiska takterrasser där vi äter, gör yoga och slappar efter surfen.

Huset

La Paix har plats för 40 gäster och erbjuder ”good vibes” och ”good times” var dag. Huset ligger så centralt det går, bara 50 meter från havet, och bara ett par minuters gång från restauranger, marknadsplatser och massagestudio. Drick en god kopp te, eller bara strosa runt och njut av kulturen. Om du vill köpa något så var förberedd på en del prutande, som är en del av traditionen här. PS: Huset har också den bästa takterrassen i hela stan.

Taghazout

Taghazout var från början en fiskeby och stan har fortfarande en genuin marockansk känsla, rik på kultur och traditioner. Det här marockanska surfcentrumet ligger bara 17 km från storstaden Agadir. Det finns flera olika spots i världsklass på gångavstånd, och området får 330 soldagar per år, vilket blir väldigt påtagligt när du blickar ut över området – du bor precis i utkanten av Saharaöknen.









Info

Rum

Lägenheter

 • Vi har två lägenheter i grannhuset till huset. De är perfekta för par eller familjer som vill ha lite mer privat boende, men ändå ha möjligheten att hänga i huset. Lägenheterna rymmer två till tre personer. NB: Lägenheterna är bara tillgängliga under vinterhalvåret.

   

  Dorm

 • Delat boende är bästa sättet att lära känna nya människor på. De flesta av våra dorms har plats för fyra personer, men vi har även rum för åtta personer. Många av rummen har också balkong och utsikt över havet.

   

  Dubbelrum

 • Det finns tre dubbelrum i huset. Alla har balkong, AC och eget badrum

Detaljer

Service och faciliteter som ingår

 • lakan
 • städning
 • Internet
 • Tillgång till delad dator
 • Lounge

Vad bör jag ta med?

 • Handduk och solkräm

 

 

VANLIGA FRÅGOR

Är flyg inkluderat i paketpriset?

Nej, du måste ta dig till resmålet på egen hand, men vi kan hämta upp dig på flygplatsen.

 

Finns det en kölista eller tillgängliga bäddar som inte visas på hemsidan?

Du är alltid välkommen till vårt hem, men om det inte visar lediga platser på hemsidan, så är vi helt fullbokade den veckan. 

 

Kan mitt startdatum vara flexibelt?

Mycket av det som är speciellt att bo med oss under veckan är att gästerna skapar kontakt tillsammans. Så därför är det endast de startdatum som visas på hemsidan.

 

Jag vill ha ett eget rum, hur går jag tillväga då?

Det bästa, och enda sättet för att få ett privatrum är att boka ett dubbelrum för 1 person. (Ja, detta betyder att du behöver boka ett helt dubbelrum för dig själv).

 

Hur bokar vi flera olika surfnivåer för varje gäst i samma bokning?

Boka det paket du vill ha tillsammans med de andra surfarna du reser med till samma nivå, och skicka oss ett mail till info@lapointcamps.com med bokningsreferens, och samtliga namn och nivåer. Så löser vi det för er, inga problem! 

 

Jag vill shredda hårt hela veckan. Vad händer om havet inte levererar bra förhållanden under min vistelse?

Var vänlig och läs igenom våra villkor för detaljer om återbetalning och ersättning.

 

Hur kommer surfförhållanden troligen se ut under min vistelse?

Vi hänvisar till Magicseaweeds ”säsongs” data för uppskattning av förhållanden, och våg- och vindhistorik.

 

Kan jag reservera en plats på campet för att tänka på det ett par dagar?

Ja, självklart! Läs igenom vår OPEN PURCHASE POLICY i vår FAQ avdelning för detaljer. 

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.