Surfcamp i Ericeira, Portugal

Följ med på surfsemester till Portugal och få möjligheten att verkligen varva ner i en genuin miljö bland vingårdar och långa stränder längs den spektakulära Atlanterhavskusten.

Surfresa till Portugal

Pittoreska små gator som doftar av nybakat bröd, aperitivos med färska oliver och lokalt rödvin gör Ericeira till en unik surfdestination. I sydvästra hörnet av Europa ligger Portugal med några av kontinentens bästa surfförhållanden, oavsett om det är första gången du surfar eller har fångat vågor i åratal. Förutom grym surf kan du också njuta av fantastiska stränder, restauranger och ett kul nattliv i Ericeira. Denna historiska lilla pärla har verkligen mycket att erbjuda och vi garanterar att du kommer mötas av en unik surfupplevelse här i Portugal.

Sol, surf och nya vänner

Efter att ha rest jorden runt för att hitta de bästa vågorna insåg vi att det krävs mer än bra surf och en härlig destination. Att ha någon att dela ögonblicken med är minst lika viktigt. Därför har vi utformat våra camp så att du lätt ska kunna träffa nya människor och få vänner att dela upplevelsen med. Vi kan garantera att din semester kommer att bjuda på många härliga minnen, oavsett om du lägger upp din egen plan eller hänger med på våra inplanerade aktiviteter.

Våra surfcamp i Portugal

Vårt surfcamp i Portugal ligger cirka 40 minuter norr om Lissabon. Förutom att vara en av Europas mest kända surfplatser är Ericeira också en charmig fiskeby med trånga gator, god mat och puls. Här varvas världskända vågor med fantastiska stränder där det är perfekt att lära sig surfa, som Foz do Lizandro. Portugal bjuder på vänliga människor, vacker natur och fantastisk surf.