Surfcamp Portugal

Följ med på surfsemester till Portugal och få möjligheten att verkligen varva ner i en genuin miljö bland vingårdar och långa stränder längs den spektakulära Atlanterhavskusten.

Surfresa till Portugal

Milslånga stränder, pittoreska byar, oliver, rött vin och doft av nybakat bröd - Portugal är något alldeles speciellt. Denna sydeuropeiska pärla har kontinentens bästa surf, antingen du är nybörjare eller mer erfaren surfare. Förutom bra vågor kan du här uppleva det absolut bästa av Atlanterhavskusten och denna gamla stormakt har mycket att erbjuda. Däribland pulserande och mysiga Ericeira eller solsäkra Alentejo med sin sköna vibe i det lantliga landskapet. Din surfsemester till Portugal blir med all säkerhet en resa full med härliga upplevelser som du sent glömmer.

Sol, surf och nya vänner

Även om resan och jakten på den perfekta vågen är fantastisk i sig är det är ännu roligare om man har någon att dela sina upplevelser med. Därför är veckorna på båda campen i Ericeira och Alentejo upplagda på ett sätt som göra att du alltid har någon att dela de bästa ögonblicken med. Oavsett om du reser själv eller i grupp finns det också nya vänner att fånga vågor eller att njuta en drink i solnedgången med. Du har också möjlighet att vara med på utflykter, fester och andra roliga sociala aktiviteter som vi arrangerar varje vecka. Lapoints motto är #Goodtimes och här har du många att dela dessa stunder med.

Våra Surfcamps i Portugal

Vi har två surfcamps i Portugal och det ena är Ericeira som ligger 40 minuter från Lissabon. Förutom att vara en av Europas mest kända surfplatser är Ericeira också en charmig fiskeby med trånga gator, god mat och puls. Här varvas världskända vågor som Pedra Branca och Coxos med fantastiska stränder där det är perfekt att lära sig surfa, som som Foz do Lizandro. Den andra destinationen är det solsäkra Alentejo som ligger söder om Lissabon. Detta är ett mer okänt och outforskat område och här möter du det traditionella Portugal. Atmosfären är avslappnad i denna lantliga idyll med milslånga stränder. På båda våra destinationer finns surfkurser för alla nivåer och vår trevliga personal som välkomnar dig.