Surf camp i Portugal

Följ med på surfsemester till Portugal och få möjligheten att verkligen varva ner i en genuin miljö bland vingårdar och långa stränder längs den spektakulära Atlanterhavskusten.

Surfresa till Portugal

En surfsemester i Portugal beskrivs bäst som en överväldigande upplevelse av action, spänning, skoj och smaker. Att leva i vackra omgivningar med havet, surfen och mängder av minnesvärda äventyr och aktiviteter tillgängligt kommer göra dig avslappnad, inspirerad och fylld av adrenalin – allt på samma gång! Beläget med närhet överallt i Europa, med ett varmt klimat, vänliga människor och överkomliga priser, är Portugal mångas val av sommardestination. Häng med oss och upptäck varför!

Sol, surf och nya vänner

Efter att ha rest jorden runt för att hitta de bästa vågorna insåg vi att det krävs mer än bra surf och en härlig destination. Att ha någon att dela ögonblicken med är minst lika viktigt. Därför har vi utformat våra camp så att du lätt ska kunna träffa nya människor och få vänner att dela upplevelsen med. Vi kan garantera att din semester kommer att bjuda på många härliga minnen, oavsett om du lägger upp din egen plan eller hänger med på våra inplanerade aktiviteter.

Våra surfcamps i Portugal

Vi har två surfcamps i Portugal, båda unikat magnifika, med erbjudande av liknande men ändå enastående upplevelser. Det större i surfmeckat Ericeira är beläget knappt 40 minuter norr om Lissabon. Ericeira, en charmig fiskeby med smala kullerstensgator, fantastisk mat och ett rikt nattliv, är en av väldens charmigaste surfstäder. Här hittar du fantastiska stränder och perfekta lär-dig-surfa förhållanden för att fånga dina första vågor. Vårt andra camp, Alentejo, är beläget i södra Portugal och erbjuder oändligt stora ytor för surfing, lek och nedvarvning i en unik miljö. Oavsett vilket camp du föredrar så erbjuder Portugal, som alltid, välkomnande människor, vackra omgivningar, fantastisk mat och otrolig surf.