Quinta Lizandro - Ericeira

Boendet

Quinta Lizandro är det perfekta stället att bo, på vårt sätt. Det är ett socialt boende där du kan träffa nya vänner och skapa magiska minnen. Anläggningen är byggd för roligheter, med massor av plats att vara aktiv eller hänga, både i små och stora grupper. Allt handlar om Lapoints trademark, GOODTIMES, på ett äkta och enkelt sätt. Vi har skapat en unik plats och en atmosfär där du kan komma som en gäst och lämna som en vän. Med en fantastisk utsikt över atlanten, en bar och restaurang på plats, träningsutrymmen, mini-ramp, och allra viktigast; vågor bara på andra sidan vägen, så är det här stället lätt att älska.

OMGIVNINGEN

Från början en lugn fiskeby; Ericeira är numera en av de mest speciella surfdestinationerna i Portugal och i Europa. Byn erbjuder en ovanlig kombination av en kompakt stadskärna med restauranger, sightseeing och underhållning, samtidigt som den har några av världens bästa surfspots inpå knuten. Etablerad som Europas surf-huvudstad så har Ericeira bra vågförhållanden och ett stort utbud surfspots som kan leverera både utmaningar och minnesvärda surfsessions för alla nivåer av surfare. Vi älskar det här, och det kommer du också göra. Quinta Lizandro ligger precis söder om byn, med utsikt över stranden Foz do Lizandro. Omgiven av hänförande utsikter, natur, surf och vänliga människor, så är det här stället verkligen en unik upplevelse att avnjuta, olikt allt du någonsin sett.


RUM & MISC

RUM MED HAVUTSIKT

Rum med havsutsikt blickar ut över den fantastiska stranden. Rummen är rymliga, har egen privat toalett och en blandning av enkelbäddar och våningsängar. Vissa av rummen har även ett loungeområde. Denna typen av rum är perfekt för den som vill ha ut det bästa av två världar på sin semester i Ericeira.

DORM

Våra rymliga dorms har bekväma våningssängar och privat toalett på rummet. Varje säng har eget eluttag, hylla och sänglampa. Dorms är perfekta för att träffa nya vänner så oavsett om du reser ensam eller i sällskap kommer du att ha en kul semester.

DUBBELRUM/TWIN

Dubbelrummen är ljusa med gott om plats för två vänner eller ett par. Sängarna går att ordna både som två enkelsängar eller en dubbelsäng och har sitt egna privata badrum.

Content goes here

SUITE

Vår one-of-a-kind svit är det perfekta valet för dig som vill ta din surfsemester till nästa nivå. Sviten är uppdelad i etage, med en social yta på undervåningen och ett sovrum med en dubbelsäng på övervåningen. Vakna upp till en fantastisk havsutsikt och gör dig redo för ytterligare en dag i paradiset!

SERVICE

Daglig städning

Wifi

Restaurang

Organiserade aktiviteter

Receptionstjänst

FACILITETER

Swimming pool

Yoga

Bar

Restaurang

Skateramp

Träningsanläggning

Vardagsrum

SNABBA FAKTA

Avstånd till stranden: 150 m

Avstånd till staden: 2 km

REVIEWS

Ett retreat som är fyllt med  ett lugn, lycka och glädje. Vi blev väldigt bortskämda och miljön var helt otrolig. En uppmärksam, autentisk och ödmjuk upplevelse, och läraren var väldigt kunnig och omhändertagande. – Dustin

 

Älskade älskade älskade detta retreat och yogaläraren. Jag kände mig så trygg och väl omhändertagen under hela veckan. Jag försöker hitta något liknande hemma, men det finns inget som detta! Jag är tacksam för alla verktyg jag fått från denna veckan och som jag tar med mig hem. Jag kommer tillbaka! – Sabrina

 

Ett väldigt genuint, kul och inspirerande retreat! Kombinationen av surf och yoga var fantastisk, det var en väldigt bra variation av andlighet, aktiviteter, tid i naturen, tid till att umgås med gruppen, och även tid till att integrera med sig själv. Snälla fortsätt med era retreats!! Jag har lärt mig så mycket! – Doeschka

LÄGG TILL YOGAKLASSER

Varje vecka erbjuds ett varierat schema av öppna yogaklasser för den som vill yoga mer, tillgänglig för alla gäster som bor på Quinta Lizandro.

 

VINPROVNING

Vi erbjuder en gruppresa till en närliggande vingård. Transport, guidad tur, vinprovning och tilltugg är inkluderat.

 

TRANSPORT TILL LISSABON

Åk till huvudstaden för att utforska shoppingen och Lissabons fantastiska restauranger och barer.

 

SCHEMA, PRIS OG BOKNING

För att veta mer om schema, priser och bokning, kontakta receptionen eller vår bokningspersonal.

Surfpaket i Ericeira

Bästa semestern någonsin. Seriöst!

Anton Svensson

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Please note that we show the first available option after the date you selected