Website pick - El Salvador -31
  • Lapoint
  • Blogg
  • El Salvador rankat som ett av de bästa länderna i världen att besöka under 2023

Guider

El Salvador rankat som ett av de bästa länderna i världen att besöka under 2023

Vi är så exalterade att en av våra nyaste destinationer har blivit utvald till en av de bästa platserna i världen att besöka under 2023! Lonely Planet har publicerat en lista på länder och destinationer som man inte borde missa under 2023, för att de är unika, uppkommande och fantastiska destinationer som alla kommer att prata om det kommande året – och El Salvador tog sig in på listan!

Så här uttryckte Lonely Planet det i sin artikel om de bästa destinationerna att besöka under 2023, och vi kunde inte vara mer överens: ”Föryngrad och framåtblickande, det finns en fartbyggnad i detta fantastiska vackra centralamerikanska land. El Salvadors idylliska stränder fångar uppmärksamheten hos professionella surfare från hela världen. El Salvador håller på att bli platsen där fler kommer för att fånga vågor och finslipa sina surffärdigheter.”

Vårt surfcamp är beläget i den lilla surf byn El Sunzal, en bra bas att utgår ifrån om man vill utforska allt som El Salvador har att erbjuda. Av alla de fantastiska surfcamps som vi har, är vårt surfcamp i El Suzal det som har bäst läge i förhållande till surfen. Du har bokstavligt talat vågorna precis vid din dörr då campet ligger mitt på stranden – precis framför en av de bästa surfplatserna. Tänk dig att du kan vakna upp varje morgon och checka förhållanden för dagens surf direkt från din balkong! När du inte fångar vågor kan du utforska gömda stränder, hika upp för vulkaner, simma i magiska vattenfall och bli förbryllad av den vackra naturen runtomkring.

Så om du vill uppleva ett ordentligt surfäventyr med lokala influenser, gömda surf spots, vild natur – El Salvador is the place to go! Lite off road från den traditionella surfdestinationen men här får du surf i världsklass och detta gör El Salvador till ett surfparadis på jorden som ännu inte har uppmärksammats tillräckligt av inbitna surfare världen över. Så med detta sagt åk innan det är för sent och resterande surfare från hela världen hittar dit! 

Senaste blogginläggen