Företagsresor och konferensresor

Upplev en fantastisk livsstil som surfare tillsammans med dina kollegor under en långhelg i soliga Portugal.

VARFÖR SURFING I PORTUGAL?

Vi har sedan 2008 hjälpt många företag att skapa unika och oförglömliga upplevelser för sina kollegor i Portugal. Att byta kontorsvardagen mot en långhelg vid atlantkusten för att uppleva surfinglivsstilen kan vara den bästa team building aktiviteten som ni kan göra. Portugal erbjuder allt från varmt väder och fantastisk mat till avslappnad atmosfär och fina vågor.

KONTAKTA OSS

Kontakta våra trevliga medarbetare för att sätta igång planeringen av din företagsresa. Vi erbjuder företagsresor för grupper från 8 upp till 100 personer. Vi vet att inga företag eller konferensresor är likadana och vi ser fram mot att skapa den bästa upplevelsen för dig och dina kollegor.

PLANERA DIN RESA

Långhelgpaketet (torsdag – söndag) inkluderar:

Transfer t/r Lissabon flygplats

3 nätter boende

3 frukostar

3 dagar med surfutrustning

2 surflektioner x 2 timmar

Transport till surf spots

Organisering av aktiviteter

Kontakta oss för prisförslag

  • Bo i vår bekväma camp i Ericeira, Quinta Lizandro, i delat rum eller dubbelrum.  Campen har havsutsikt med gångavstånd till stränder och centrum i Ericeira. På campen har du alla faciliteter du behöver: pool, volleyball, ping-pong table, skatebowl, utomhus gym, chill our lounge, solstolar, bar och wi-fi.

Ericeira är en unik surfdestination. Det är den enda World Surf Reserve destinationen i Europa och en perfekt destination för grupper som vill uppleva ett sydeuropeiskt surf Mecka som passar både nybörjare och erfarna surfare.

_

Ericeira erbjuder ett härligt utbud av kulinariska fiskerestauranger, ett levande nattliv och en unik surfvibe med flera surfbutiker och trevliga fik omringade av kullerstensgator och blå fönsterluckor.  En familjeägd vindgård finns 10 minuter bort med bil och en dagsutflykt till Lissabon är bara 40 minuter bort. Här kan du njuta av inspirerande shopping, kultur och sightseeing.

_

Frukostar serveras varje morgon och består av müsli, yoghurt, äggröra, färskpressa juice, färska frukter, massor med kaffe, te. Om ni önskar luncher och middagar så lagar vår kock fina middagar på campet. Vi organiserar även med middagar på våra favoritrestauranger nere i byn.

Är du medveten om att din företagsresa kan deklareras som en avdragsgiltig kostnad för ditt företag? Vi rekommenderar att du tar kontakt med Skatteverket för att få mer information om vilka krav som ska uppfyllas för att företagsresan som vara avdragsgiltig. Vi hjälper dig att forma programmet för resan så att dessa krav uppfylls.

Vi organiserar inte med bokning av flygbiljetter då det visat sig billigare för grupper att boka flygresa på egen hand. Vi rekommenderar att söka efter bra flyg genom att använda sökmotorn momondo.se, Portugisiska flygbolaget TAP eller Norwegian. Det bästa är att boka ett flyg som landar på Lissabon flygplats. Vår personal kommer välkomna er på flygplatsen och köra er direkt till campet i Ericeira.

Campet har verkligen hög standard och surfinstruktörerna var helt fantastiska med personlig uppföljning!

Christopher @ Deloitte, Norge

Exempel på program

Dag 1

 

TORSDAG

17.00 Välkomnande på Lissabon flygplats

18.30 Incheckning på campet

19.00 Välkomst drinkar

20.00 Middag nere på byn

21.00 Magisk solnedgång över havet

 

Dag 2

 

FREDAG

08.30 Frukostbuffé

10.00 Surflektion #1

12.30 Lunch på lokal restaurang

15.00 Yoga på campet

20.00 Middag

22.00 Drink nere på vår favoritbar

Dag 3

 

LÖRDAG

08.30 Frukostbuffé

10.00 Surflektion #2

12.30 Lunch på stranden

14.30 Utflykt till vingård eller Lissabon

20.00 Sunset BBQ

23.00 Barhäng i byn med live musik

Dag 4

 

SÖNDAG

09.00 Frukostbuffé

11.00 Utcheckning från campet och transport till flygplatsen

13.00 Avgång för flyg hem

 

KONTAKTA OSS

Utforska tillsammans med gruppen och låt oss ta hand om resten. Vi ser till att ni får den bästa möjliga upplevelsen!

För förfrågningar, vänligen kontakta: post@lapoint.se