Träningsresor utomlands

Upplev en vecka fylld med fantastisk träning både i och utanför havet längst med den storslagna Atlantkusten i Portugal.

VARFÖR TRÄNINGRESA I PORTUGAL?

Vårt träningscamp i Ericeira, Portugal är designat för fitness klubbar, crossfit grupper och träningsinstruktörer som söker en kreativ och aktiv semester för sina medlemmar. Det varma klimatet, dramatiska kustlandskapet, vackra stränderna och fantastiska surfet definierar Ericeira som en dynamisk träningsdestination perfekt för den aktiva själen.

SMIDIG PLANERING

Det är viktigt att du som organiserar träningsresan känner att du har all information du behöver. Samla all information genom att enkelt följa vår info guide nedan och ta gärna kontakt med oss direkt så hjälper vi dig vidare. Vi kommer göra allt för att se till så att ni har en oförglömlig upplevelse.PLANERA DIN RESA

BÄSTA TIDEN ATT ÅKA

 

Vi ordnar träningsresor från mars till maj och från september till november. Under dessa månader är klimatet för träning som bäst, surfingen fantastisk och möjligheten till exklusivitet på campet som störst.

 • BOENDE

 • Bo på vårt bekväma Camp Lizandro med välutrustat utomhusgym. Campet ligger med gångavstånd till stranden och Ericeira centrum. På campet så kommer ni få fri tillgång till alla faciliteter ni behöver: yoga rum, pool med havsutsikt, volleyball, ping-pong, chill out lounge, terrass med sol stolar, bar och wi-fi. Vi kan ordna med boende i våra fräsha flerbäddsrum och/eller mer privata dubbelrum med eget badrum.

PAKET – SKRÄDDARSY DIN TRÄNINGSRESA

 

Våra träningspaket inkluderar allt ni behöver och vi skräddarsyr det gärna ytterligare efter dina behov. Tillsammans med dig så lägger vi till ditt träningsprogram för att skapa den perfekta träningsveckan för din grupp. Vill du inkludera mer surflektioner, military base training eller ta en halvdag för återhämtning på en vacker vingård? Inga problem, vi fixar!

 

Exempel på träningspaket

 • – Transport t/r Lissabon flygplats

– 7 nätter boende

– 7 frukostar

– 5 luncher

– 5 middagar

– Fri tillgång till utomhusgym

– Fri tillgång till vatten på campet

– 2 surflektioner med surfutrustning

– 2 yoga sessions

 

Pris på förfrågan

MARKNADSFÖR DIN TRÄNINGSRESA

 

Det är viktigt för oss att du känner dig motiverad att marknadsföra din yogaresa och att du i gengäld blir belönad utefter hur många som du lyckas få med dig på resan. Vi erbjuder därför dig och en till tränare varsitt kostnadsfritt paket så fort ni fått in 14 bokningar. Utöver det så bistår vi även med följande hjälp för att din träningsresa ska synas och vara smidig att boka:

 

 • – Skräddarsydda affischer och flyers till din studentresa.
  – Bilder, filmer och information som kan användas till Facebook events etc.

  – Kontinuerlig uppföljning på telefon och Email.
  – Smidig och enkel online bokning med online betalning via skräddarsydda bokningslänkar.

  – Bokningslista, betalningar och påminnelser hanterar vi.
 • FAQ
 •  
 • – Hur många måste följa med på resan för att vi ska få grupprabatten?

För att få grupprabatt så måste ni bli minst 14 personer. Är det första gången du organiserar en träningsresa och känner dig osäker på antalet så tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera vad vi kan ordna.

 •  
 • – När bör jag börja planera resan?

Starta tidigt. Vi rekommenderar att du startar minst 4-6 månader innan planerad avresa så att intresserade ska hinna planera ordentligt och även för se till så att ni hinner boka bra flygbiljetter.

 •  
 • – Hur börjar jag planera?

Kontakta Mikael genom att mejla: mikael@lapoint.se. Du kommer få all den hjälp du behöver med din träningsresa.

 •  
 • – Anordnar ni flyg också?

Vanligtvis ordnar i inte gruppbokningar av flyg då det oftast är betydligt billigare om alla bokar sina flyg var för sig. De flesta flygbolag erbjuder möjligheten att boka i grupper om 9 personer åt gången och vissa flygbolag kan även ordna med gruppbokningar om gruppen är större än 10 personer. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta bra lösningar på flyg.

Lapoint is a super host for our surf, yoga and treatment trips to Portugal. Everything is organised for us, great facilities, good vibes, great instructors and surf.

Eilif Harloff (Eureka Kiropraktikk)

KONTAKTA OSS

Utforska tillsammans med gruppen och låt oss ta hand om resten. Vi ser till att ni får den bästa möjliga upplevelsen!

För förfrågningar, vänligen kontakta: info@lapointcamps.com

Kontakta vår Lapoint-koordinator för respektive land så återkommer vi inom kort:

Sverige och International: Mikael mikael@lapoint.se

Danmark: Lasse lasse@lapoint.dk  

Norge: Kristina kristina@lapoint.no