Yogaresor

Lapoints yogaresor handlar om att ha kul, må bra och skapa fina minnen tillsammans i en fantastisk och unik miljö. Tillsammans med dig som Yoga instruktör syr vi ihop ett perfekt paket för din magiska yogaresa.

SMIDIG PLANERING

Det är viktigt att du som organiserar yoga resan känner att du har all information du behöver. Samla all information genom att enkelt följa vår step guide nedan och ta gärna kontakt med oss direkt så hjälper vi dig vidare.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med dina yoga planer. Vi guidar dig genom en enkel planering och boknings process. Vår personal kommer göra allt för att se till så att ni har en oförglömlig upplevelse.

Planera din resa

DESTINATIONER – VÄLJ DIN SMAK

 

ERICEIRA, PORTUGAL

Välkommen till vårt camp i vackra Portugal: Europas surf mecca, fina yoga och tränings faciliteter, vackra naturområden och mysig fiskeby med bra utbud på restauranger och små caféer – kapacitet 100 gäster.

 

TAGHAZOUT, MAROCKO

Välkommen till vårt camp i exotiska Marocko: 330 dagar av sol och ändlös sommarvärme, fantastisk takterass för både stora som små yoga grupper och perfekta vågor runt hörnet – kapacitet 45 gäster.

 

STAD, NORGE

Välkommen till Norge i sitt finaste tillstånd: Storslagen naturupplevelse, mysig stugkänsla, fina yogaytor med fantastisk utsikt och med lite tur får man uppleva magiskt norrsken – kapacitet 30 gäster.

 

AHANGAMA, SRI LANKA

Välkommen till vårt paradis i Sri Lanka: Fantastiska omgivningar med ändlösa stränder, stora ytor för yoga vid havet eller i vår tropiska trädgård med perfekt surf precis utanför -kapacitet 45 gäster.

 

 

LÄS MER OM VÅRA DESTINATIONER NEDAN

PAKET – SKRÄDDARSY DIN YOGARESA

 

 • Alla paketen innehåller allt ni behöver för att få till en lyckad yogaresa och vi är självklart öppna för att skräddarsy det ytterligare tillsammans med dig. Vill ni inkludera mer surfing, testa valsafari, köpa marockanska mattor eller varför inte besöka en portugisisk vingåd? Inga problem, vi fixar! Spana in våra aktiviteter i steg 4.

 

 

KOLLA IN VÅRA PAKET NEDAN

 • SURF LEKTIONER – VÄLJ DIN NIVÅ

 • Vi erbjuder surflektioner för alla typer av surfare, från nybörjare till de som surfat en hel del innan och vill förbättra sina svängar. Alla kommer få lektioner som passar dem bäst – det viktiga för oss är ett brett leende och en snabb utvecklingskurva efter en avslutad lektion.

 

 

LÄS MER OM VÅRA OLIKA LEVELS HÄR

MARKNADSFÖRING – DIN MAGISKA YOGARESA SKA SYNAS

 

Det är viktigt för oss att du känner dig motiverad att marknadsföra din yogaresa och att du i gengäld blir belönad utefter hur många som du lyckas få med dig på resan. Vi erbjuder därför dig eller alla som organiserar resan ett kostnadsfritt paket för var 10e betalande bokning. Utöver det så bistår vi även med följande för att din magiska yogaresa ska synas och vara enkel att boka:

 

 • – Skräddarsydda affischer och flyers.
 • – Bilder, filmer och information som kan användas till Facebook events etc.
 • – Kontinuerlig uppföljning på telefon och mejl.
 • – Smidig och enkel online bokning med online betalning via skräddarsydda bokningslänkar.
 • – Bokningslista, betalningar och uppföljning sköter vi.

 

 

FAQ

  • – Hur många måste följa med på resan för att vi ska få grupprabatten?

  För att få grupprabatt så måste ni bli minst 10 personer. Är det första gången du organiserar en yogaresa och känner dig osäker på antalet så tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera vad vi kan ordna.

  •  
  • – När bör jag börja planera resan?

  Starta tidigt. Vi rekommenderar att du startar minst 4-6 månader innan planerad avresa så att intresserade ska hinna planera ordentligt och även för se till så att ni hinner boka bra flygbiljetter.

  •  
  • – Hur börjar jag planera?

  Kontakta Mikael genom att mejla: mikael@lapoint.se. Du kommer få all den hjälp du behöver för att arrangera din yogaresa.

  •  
  • – Anordnar ni flyg också?

  Vanligtvis ordnar i inte gruppbokningar av flyg då det oftast är betydligt billigare om alla bokar sina flyg var för sig. De flesta flygbolag erbjuder möjligheten att boka i grupper om 9 personer åt gången och vissa flygbolag kan även ordna med gruppbokningar om gruppen är större än 10 personer. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta bra lösningar på flyg.

EXEMPEL PÅ PAKET

Pris på förfrågan

 

PORTUGAL

 

Transfer t/r Lissabon flygplats
7 nätter boende
7 frukostar
2 surf lektioner med surf utrustning
Fri tillgång till yogalokal på campet
Fri tillgång till utegym på campet
Fri tillgång till vatten på campet
Organisation av aktiviteter och utflykter

 

MAROCKO

 

Transfer t/r Agadir eller Marrakech flygplats
7 nätter boende
7 frukostar
5 middagar på campet
2 surf lektioner med surf utrustning
Fri tillgång till takterass för yoga på campet
Fri tillgång till vatten på campet
Organisation av aktiviteter och utflykter

NORGE

 

3 nätter boende

2 surflektioner med surf utrustning

Fri tillgång till campets faciliteter

Organisation av aktiviteter och utflykter

——————–

7 nätter boende

5 surflektioner med surf utrustning

Fri tillgång till campets faciliteter

Organisation av aktiviteter och utflykter

 

SRI LANKA

 

7 nätter boende
7 frukostar
5 middagar på campet
2 surf lektioner med surf utrustning
Fri tillgång till vatten på campet

Organisation av aktiviteter och utflykter

DESTINATIONER

Ericeira

Marocko

Norge

Sri Lanka

Massive thanks for helping me arrange the Wild at Heart yoga trip, it was incredible!

Sophia, Yoga instructor

KONTAKTA OSS

Gör det roliga i planeringen och upplev mer tillsammans med gruppen – låt oss ta hand om resten. Vi ser till att ni får den bästa möjliga upplevelsen!

Mejla oss på post@lapoint.se och börja planera din fantastiska yogaresa!