Surf Coaching Portugal

-För den självständiga surfaren med en stark vilja att förbättras genom att utveckla sin teknik.
-Du är bekväm i de flesta förhållanden, och vill öka din medvetenhet kring surfingen och havet.

EN VANLIG DAG

 • Vi utvärderar dagligen swellet och tidvattnet och sätter schemat utifrån dagens förhållanden, dina preferenser och coachens lokalkännedom.

  Målet är att hitta de bästa möjliga förhållandena för att du ska kunna utvecklas, ha kul och växa som surfare.

  Efter varje session får du antingen djupgående personlig feedback på din surfing, eller har en videoanalys för att maximera coachingen effekter.

  De här filmerna finns sedan tillgängliga vid ditt nästa besök, så att vi kan gå tillbaka till dem och följa din utveckling över tid.

  På eftermiddagarna kan vi tipsa om att antingen surfa för dig själv, eller hänga på campet och utforska alla kul aktiviteter tillsammans med resten av gästerna.

VEM PASSAR surf coachingen FÖR?

  • Den individuella coachingen är utvecklad för surfare som självständigt kan surfa de flesta bryt i de flesta förhållanden.

   Du är bekväm med mycket folk i vattnet och har en bra förståelse för vett och etikett i lineup, du kan läsa och fånga vågor självständigt.

   Med erfarenhet av att sätta ihop svängar så är du intresserad av mer feedback på din surfings mest kritiska delar.

Surf Coaching på film

Surf Coaching with Markus Boman - Surfers Varberg Week

Coach Paulo do Bairro barrelling in Ericeira

Norwegian National Surf Team in Ericeira

inkluderat varje vecka

     • 7 nätters boende
     • 7 frukostar
     • 5 dagar med surf coaching 2-3 timmar per dag:

        – 2 sessions med film och analys

        – 3 sessions med coach i vattnet

      Surfteori

     • Spot guiding – Få lokal kunskap om surfbryten i området

      Promenad eller transport (beroende på surf plats) till de fem surf sessionerna

      Inputs om brädor och utrustning

     • 2 yogaklasser

 

 

 

 

”FÅNGAR FLER VÅGOR”

Paulo växlade mellan att ge tips i vattnet och att filma från stranden, och gav oss en eller två saker vardera att jobba mer med. För min egen del så måste jag bli bekvämare i större vågor, och använda armarna mer. Jag tog med mig alla tips och videos hem och använder de fortfarande när jag surfar i Norge, vilket gör att jag surfar bättre, fångar fler vågor och har roligare i vattnet.

 • – Kristine Tofte
 

Boende i Ericeira

I Ericeira kan du välja mellan två olika övernattningsmöjligheter, båda har samma höga standard och lika nära till stranden och staden. Ta en titt på campen här under och välj det som du passar dig bäst.

Quinta Lizandro

Vårt fantastiska nya hem i Ericeira - ett socialt boende där du kan träffa nya vänner och skapa magiska minnen.

Säsong: Mars - November
Passar: Level 1, 2, 3, Surf Coaching
Ålder: Från 18 år

Låter cool

Värt att veta om din resa hit

Ankomst

Ankomstdagar är söndagar. Det är inga surflektioner på ankomstdagen, så du kan komma när du vill och sedan ägna tiden åt att utforska campet, närområdet och möta de andra gästerna. Surfingen börjar dagen efter.

 • Flyg

 • Det finns många olika alternativ och flygbolag. Kolla exempelvis www.momondo.com eller liknande sidor för billiga flyg.
  • Transport till villaen

  • På ankomstdag och avresedag (söndagar) erbjuder vi transfer till och från flygplats för 50 EUR för rundresa. Vi kör mist tre turer den dagen under olika tidpunkter så att de passar alla gäster. Det finns även andra sätt att ta sig till Ericeira från Lissabon. Du kan åka lokalbuss för 7 EUR eller ta en taxi för 75 EUR. 
  • Måltider

  • Frukostbuffé ingår varje morgon, och vi arrangerar gemensamma middagar varje kväll. Middagarna kan bestå av allt från en stor grillkväll på campet till restaurangbesök med personalen i stan. Alla som vill kan hänga med, så du har alltid någon att äta med även om du reser ensam.

Sök och boka din resa