Yoga RetreatEriceira, Portugal

Surf & yoga - en oslagbar kombination

Ericeira, en charmig kuststad i Portugal, som ligger vackert vid den djupblå Atlanten, omsluten av gröna kullar och majestätiska klippor. Den pittoreska staden är en perfekt plats att varva ned på och ge dig själv tid till att hitta lugn, både i kroppen och i tanken. Ett stenkast från stranden hittar du vårt yoga- och surfcamp i Ericeira, Portugal - en plats för dig som vill blanda avkoppling med umgänge.

Yoga skills

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Boende

Vårt hem i Ericeira

Lapoint Surf camp Ericeira, Portugal ligger bara några minuter från stranden, omslutet av pittoresk arkitektur och slående natur. Hos oss hittar du lugnet, men endast en kort promenad från campet ligger stadens centrum där det alltid bubblar av aktivitet.

Saker att uppleva

Maxa din resa

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Så, vad kan du förvänta dig?

Ta vara på stunden

På vårt surf och yoga retreat i Portugal börjar dagarna med morgonyoga, ett skönt sätt att väcka kroppen på. Här får du chansen att hitta in i dig själv med meditation och yoga, samt sätta din intention för dagen. Efteråt njuter vi av en god frukost med ett stort urval av smarriga och hälsosamma smaker.

När vi har ätit frukost tillsammans är det dags för dagens surflektion, där du får ta med dig din mindfulness och styrka ut i havet. Surfing är ett härligt sätt att vara i naturen på, samtidigt som du har riktigt roligt. Resten av dagen kan du spendera fritt; utforska området, hänga på campet, dricka en kaffe på ett mysigt kafé, vara med på ytterligare en yogaklass eller varför inte lyxa till det med en massage?

Vi arrangerar även dagsutflykter under veckan, till exempel till en lokal vingård och till den färgsprakande staden Lissabon. På kvällarna samlas vi åter igen för middagar och skönt häng, njuter av solnedgången och pratar om dagens upplevelser.

Andra surfcamps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete